Ayaklarının Fotoğrafını Satan Desiree Gato'nun Aylık Kazancı Dudak Uçuklattı

Amerika Miami'de yaşamını sürdüren Desiree Gato, emlakçılık işinden ayrılarak internet üzerinden ayaklarının video ve fotoğrafını paylaşmaya başladı. Gato’nun aylık kazancı ise dudak uçuklattı.

15.11.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 15.11.2020-15:27) Ayaklarının Fotoğrafını Satan Desiree Gato'nun Aylık Kazancı Dudak Uçuklattı

22 yaşındaki emlakçı Desiree Gato, amatör modellik kariyerine başladıktan bikinili fotoğraf satmaya başladı. Desiree, daha sonra da müstehcen fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye üye oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Desiree Gato, hayranlarının göğüs ve kalçası ile ilgilenmediklerini belirterek çoğunluğun ayak parmaklarıyla ilgilendiğini söyledi. Ayak parmaklarının video ve fotoğraflarını satması karşılığında büyük paralar teklif edildiğini söyleyen genç kadın, bir adamın kendisine 10 ayak fotoğrafı karşılığında 300 dolar teklif ettiğini belirtti. Ayrıca kullandığı çorapları da alışveriş sitelerinde satışa sunduğunu ve büyük bir kazanç elde ettiğini dile getiren Gato, ayda 8 bin sterlin (80 bin TL) kazanmaya başladığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal