Avlu Sinan Kimdir? Avlu Sinan’ı Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Avlu Sinan kimdir diye merak edenler için Avlu Sinan’ın gerçek adı, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle.

24.09.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-14:10) Avlu Sinan Kimdir? Avlu Sinan’ı Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Avlu Sinan kimdir diye merak edenler için Avlu Sinan’ın gerçek adı, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle. 

Avlu Sinan Kimdir?

Limon Film imzalı Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu oyuncu kadrosuna tecrübeli oyuncularla genişletmeye devam ediyor. Sevilen dizide geçtiğimiz bölümde Ecem’in öldürülmesi olayı seyirciyi derinden sarsmıştı. Deniz için her şey tam düzelecek derken bu beklenmedik olay, Deniz’i artık hayata bağlayan tek varlığı olan kızının gitmesi, şoke etmişti.

Tabi ki bu Deniz’den nefret eden Kudret’in bir oyunuydu. Kudret’in hapse yeni düşen adamı olan Merve önce Ecem’in güvenini kazanıp ardından da onu öldürdü.

Deniz bu işi yapanı elbette ki bulup hesabını sorar. Tam da olayların iyice arapsaçına döndüğü anda Azra’nın eğitmeni olan Sinan da gelecek. Sinan karakteri Azra’yla yakınlaşacak.

Azra’nın yanında olmasını en az Azra kadar isteyen Sinan yeni hapishane müdürüne kadar gider ve ona meydan okur. Azra’nın sınava girmesini engellemesine kızan Sinan resmen Zerrin tarafından sen karışma diye kovulur

AVLU SİNAN'IN GERÇEK ADI

Sinan’ın gerçek adı Tuğrul Tülek. “Eğer bir seçeneğim olsaydı tiyatro dışında başka hiçbir yerde oyunculuk yapmak istemezdim.” diyecek kadar tiyatro tutkunu olan deneyimli oyuncu son olarak Kanal D’de final yapacak olan Vatanım Sensin adlı dizide bir Yunan Komutanı olan Stavros karakterine hayat vermiştir. Seyirciden Stavros karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncuyu daha yakından tanıyacak olursak; oyuncu, Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu.

Ä°lgili resim

Henüz üniversitede öğrenci iken oyuncu olarak sahneye çıkmaya başlayan oyuncu, Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünü de bitirdi. Eğitimi esnasında oyunculuk üzerine eğitim almak için Polonya’da eğitim aldı. Uzun yıllardır Tiyatro DOT’da hem yönetmen hem de oyuncu olarak çalışan Tülek, pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Oyunculuğu ile de pek çok ödül aldı. 2008 yılında Karamel adlı dizide canlandırdığı Buğra karakteri ile dizi sektörüne adım atan oyuncu, Sınıf, Kalp Ağrısı, Mükemmel Çift, Karakol, Keşanlı Ali Destanı, Hatırla Gönül adlı dizilerde rol almıştır. 1,75 boyunda, 1976, İstanbul doğumlu olan oyuncuyu yakından tanımak adına gelin bir de röportajına göz atalım:

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal