Avlu Sezen Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha önce Hangi Dizilerde Oynadı?

Avlu dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu hafta 5. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Avlu Sezen karakteri de merak uyandıran karakterlerden oldu. Peki Avlu Sezen kimdir? Avlu Sezen’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler haberimizde...

24.09.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-16:08) Avlu Sezen Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha önce Hangi Dizilerde Oynadı?

Avlu dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu hafta 5. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Avlu Sezen karakteri de merak uyandıran karakterlerden oldu. Peki Avlu Sezen kimdir? Avlu Sezen’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler haberimizde...

Avlu Sezen Kim?

Star Tv ekranlarının Limon Film yapımı dizisi Avlu 5. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Bu bölümde seyircinin tanışacağı bir karakter de Sezen karakteri olacak. Peki Sezen kim? Sezen, Kudret’in çetesinden. Daha önceden de hapse girmiş  şimdi de hapse gelmiştir ve ilk iş olarak Kudret’in yanına gelir. Kudret’in kocasının yanında çalışan Samet ile de gönül ilişkisi olan Sezen, Kudret’e Samet’ten duyduğu ne var ne yoksa söyler. Sarışın bir kadınla kocasının kendini aldattığını bilen Kudret, detayları Sezen’den duyunca deliye döner ve Sezen’i bir tokatla yıkar. Sezen’e oradakiler ağzını biraz tut be kızım diye kızarlar. 

PELİN ERMİŞ KİMDİR?

 Kudret’e manikür pedikür yapan Sezeni izleyen seyirci onu bir pedikürcü olarak görür. Ancak görünürde olan işi budur ama Kudret’in en güvendiği adamlarındandır. Avlu dizisinde herkesin hepimizi etkileyen hikayesi olduğu gibi Sezen’in de hikayesi bizleri etkileyecek hikayeler arasında.

Sezen’in gerçek adı Pelin Ermiş. Pelin Ermiş kimdir gelin bir de buna bakalım. Güzel oyuncu Ağustos 1982, İzmir doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. 2007 yılında Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Vazgeç Gönlüm adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adıma atan oyuncu, bu dizide Zeliha karakterine hayat vermiştir. Yine aynı yıl yani 2007 senesinde Kırmızı adlı yapımda yer alan oyuncunun yıldızı Beren Saat’in başrolünde yer aldığı Aşkı Memnu ile parladı. Bu dizide Cemile karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu bu dizinin ardından yaklaşık üç yıl kamera karşısına geçmemiştir.

Ä°lgili resim

2011 senesinde Mazi Kalbimde Yaradır dizisinde Züleyha ile karşımıza çıkan oyuncu Fasülye, Hayat adlı yapımlarda yer almıştır.  Cehennem adlı sinema filminde Esra karakteri ile beğeni almayı başaran oyuncu yine meşhur dizilerden Adını Feriha Koydum adlı dizide Gülsüm karakteri ile seyirci ile buluşmuştur. 2013 yılına geldiğimizde ise Emir’in Yolu adlı dizide yine Gülsüm adından başka bir karaktere hayat vermiştir. Hangimiz Sevmedik dizisinde Emel karakteri ile kamera karşısına çıkan oyuncu son olarak 2017 yılında Kiraz Mevsimi adlı dizide rol almıştır. Bu yapımların dışında yer aldığı tiyatro oyunlarındaki başarılarıyla ödül almaya hak kazanmıştır.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal