Avlu Jale Kimdir? Gerçek Adı Ne? Tüm Detaylar

Avlu Jale kimdir? Jale’nin gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, özel hayatı, daha önce rol aldığı diziler hakkında aklınıza gelecek tüm soruların cevapları haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

25.09.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-16:25) Avlu Jale Kimdir? Gerçek Adı Ne? Tüm Detaylar

Avlu Jale kimdir? Jale’nin gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, özel hayatı, daha önce rol aldığı diziler hakkında aklınıza gelecek tüm soruların cevapları haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

Avlu dizisi Jale Kimdir?

Star Tv ekranlarında 29 Mart Perşembe günü itibariyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Avlu dizisi sürükleyici senaryosu ve dev oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor. Özgürlüğü elinden almış kadınların hepsi birbirinden farklı hikayelere sahip. Avlu’da mahkum olan kadınlardan biri de Jale. Jale, geçmişte bankada müdür olarak çalışan oldukça kültürlü biridir. Tutuklanan ve hüküm giyen Jale, merhametli bir kişiliğe sahiptir.

Yumuşak bir mizaca sahip olan Jale, Avlu’da bulunan iki çeteden bir olan Azra’nın çetesine bağlıdır. Geçmişte alkol ve kumar batağına düşen Jale, bu nedenle hesabına para geçirirken suçüstü yakalanınca Avlu’ya dahil olmuştur. İçerde var olan düzen içerisinde kendine yer edinmeye çalışan Jale de Avlu’ya düşen herkes gibi iki çeteden birin seçmek zorunda kalmış ve Azra’nın tarafında olmayı benimsemiştir. Bakalım bu hikayede Jale’yi neler neler beklemekte. İzleyip hep beraber görelim.

Avlu Dizisi Jale’nin Gerçek Adı

Jale’nin gerçek adı Şeyla Halis. Avlu dizisi için tarzında büyük bir değişikliğe giden usta oyuncuyu görenler şaşırıyor. Ocak 1977, İstanbul doğumlu olan tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim alan oyuncu Dormen Tiyatrosu ve Tiyatro Kılçık gibi meşhur tiyatro merkezlerinde çalışmıştır. Rol aldığı dizilerde genelde canlandırdığı komik karakterler hafızalara yer edinen oyuncunun yıldızının parladığı diziler Çiçek Taksi ve Cennet Mahallesidir. Cennet Mahallesi’nde Menekşe karakterine hayat vermiştir.

 Zengin Kız Fakir Oğlan adlı sevilen dizi de rol almış olan oyuncu Akasya Durağında da epeyce seven kitlesine sahip olmuştur. Yahşi Cazibe, Yol Arkadaşım, Görgüsüzler, Yedi Numara, Reyting Hamdi, Hastayım Doktor, Dadı, Hiç Yoktan Aşk, Yılan Hikayesi adlı yapımlarda da rol alan oyuncu, son olarak Seven Ne Yapmaz adlı dizide Fatma karakterine hayat vermiştir. 

şeyla halis ile ilgili görsel sonucu

Şeyla Halis Yaşı-Boyu-Kilosu-Eşi

Oyuncu 41 yaşındadır. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bekir Çiçekdemir ile evlenmiştir. İkilinin Salin adında kızları vardır. Oğlak burcu olan oyuncu 1,69 boyundadır. Kilo verme konusunda gündemde olan oyuncunun kilosu ile ilgili net bilgi bulunmuyor.

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal