Avlu Hasret Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Tüm Detaylar

Avlu dizisi Hasret kimdir? Hasret’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

25.09.2018-16:25 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-16:18) Avlu Hasret Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Tüm Detaylar

Avlu dizisi Hasret kimdir? Hasret’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

Avlu Hasret Kim?

Star Tv ekranlarında 29 Mart Perşembe itibariyle seyircilerle buluşacak olan Avlu dizisinde Hasret, Avlu’daki tüm kadınlar gibi özgürlüğü elinden alınmış mahkumlardan biridir. Ancak onlardan farkı hapisten çık deseler çıkmak istemeyen Hasret’in en rahat ettiği, kendisine en çok değer verildiği yer olan Karakuyu Hapishanesi ona ev olmuştur artık. Fiziksel anlamda güçlü olan Hasret de çete üyelerinden biridir.

Zor öğrenen Hasret, fakir bir ailenin kızıdır. Ekmek parası deyip annesi ile mendil satmış, su satmış eve ekmek getirmiştir. Zorluklar içinde ezilen bir karaktere sahip olan Hasret, yıllar önce birini sevmiş ama sevdiği adam ona hiç bakmamış. Karşılıksız sevgiden habersiz olan arkadaşı da gitmiş o adamla sevgili olmuş. Buna dayanamayan Hasret de kızı darp etmiş. Kız neredeyse dayaktan ölecekken o hastaneye Hasret de hapse düşmüştür. İçeriye girdiğinde de başına sıkıntılar açan Hasret, bir türlü özgürlüğüne kavuşamamıştır. Gerçi onun için içerisi daha iyidir zira burada sevgi ve saygı varken dışarıda yaşadığı sadece zorluktur. 

Avlu Hasret’in Gerçek Adı

Hasret’in gerçek adı Ayça Damgacı. Temmuz 1973, İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosu’nda oyunculuk konusunda eğitim almıştır. Senaryo da yazan oyuncu kendi kaleme aldığı Gitmek adlı sinema filminde başrolde yer almıştır. Bu filmde kendi yaşadıklarını kaleme almıştır. Sesi ile de beğeni toplayan oyuncu vokalde de çalışmıştır.

 Göçebe Şarkılar grubunun vokali olarak da çalışmış ola yetenekli oyuncu Ay Lav Yu adlı sinema filmindeki Mardinli görümce Fehime rolüyle de hafızalara yer etmiştir. İlk Bakışta Aşk, Sarı Günler, 72. Koğuş, Altın Kanatlar, Işık, Canım Ailem, O Hayat Benim, Aramızda Kalsın, Unutma Beni İstanbul, Yozgat Blues, Yaktın Beni, Gece adlı yapımlarda yer almıştır. Oyuncunun Kürt olup olmadığı da en çok merak edilenler arasında. Oyuncu hakkında yaptığımız araştırmalarda oyuncunun Kürt olmadığı belirtilmiş.

Ä°lgili resim

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal