Avlu Gardiyan Murat Kim? Avlu Murat’ın Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Avlu gardiyan Murat kim? Nasıl bir karakter olduğunu ve Avlu Murat’ın gerçek adı ne? olduğunu ayrıca oyuncu daha önce hangi dizilerde rol aldığını detaylı bir şekilde bu yazımızda bulabilirsiniz.

25.09.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-11:53) Avlu Gardiyan Murat Kim? Avlu Murat’ın Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Avlu gardiyan Murat kim? Nasıl bir karakter olduğunu ve Avlu Murat’ın gerçek adı ne? olduğunu ayrıca oyuncu daha önce hangi dizilerde rol aldığını detaylı bir şekilde bu yazımızda bulabilirsiniz.

Avlu Dizisi Gardiyan Murat Kimdir?

Star TV ekranlarında 29 Mart Perşembe günü  saat 20:00 de  ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin Limon filmin yapımını üstlendiği, Hayri Aslan’ın yapımcılığını yaptığı, yönetmek koltuğunda Yüksel Aksu’nun oturduğu Avludizisinde hapishanede gardiyan Murat kim nasıl bir karakter ile karşımıza çakacağını sizlere tanıtmaya çalışacağız.

 Gardiyan Murat bir gurbetçi çocuğudur. Annesi ile babası zamanında Almanya’ya işçi olarak gitmiş, Murat’ın ailesi evlatlarını yabancı kültür ile büyümesini istemediğinden İstanbul’da bulunan akrabasının yanında büyümüştür. Murat büyüdükçe ailesi ile arası açılmış ve kendisini istemediğini düşünmüştür. Ailesi ilerleyen zamanda yanlarına Almanya’ya çağırsa da Murat artık kendi kabuğuna çekildiği için ailesinin yanına dönmek istemez. Aile sevgisinden mahrum büyüyen Murat, kendisini alkole verip dertlerini ve yaşadıklarını unutmak ister. Kendi öz güveneni yitirdiği bir anda karşısına cezaevi müdürü Nihal karşısına çıkar. Ona kaybettiği yıllarca uzak kaldığı aile duygusunu verir. Murat’ın yeniden öz güven sahibi olmasını sağlar. Görev esnasında ciddi, dürüst ve akıllı bir gardiyan olarak karşımıza çıkacak 

Avlu Murat’ın Gerçek İsmi Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Star TV’nin yani dizisinde cezaevi müdürü olan Nihal’in en yakınında olan ve Gardiyan Murat Ünal rolü ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Kenan Ece’dir.  Aralık 1980 yılında Dubai de hayata gözlerini açan Kenan oğlak burcudur. Biz her ne kadar Kenan Ece olarak bilsek de adının başında Cahit vardır. Yani Cahit Kenan Ece’dir. Babası Murat bey iş için Dubai de olduğu sırada Cahit Kenan Ece dünyaya gelmiştir. Liseyi İstanbul’da bulunan Avustralya özel lisesinde tamamladıktan sonra aileden gelen meslek olan oyunculuğa adım atmak için Amerika’ya gidip özel bir tiyatro da oyunculuk üzerine eğitim aldı.

kenan ece ile ilgili görsel sonucu

Amerika’da bulunduğu yıllarda ekonomi alanında lisans eğitimi aldı. Üniversite yıllarına okurken tiyatro sahnelerinde bir çok oyunda yer aldı. Üniversite bittiğinde İrlanda’da bir şirkette finans üzerine üst düzey yönetici olarak çalışmaya başladı. Gittiği yerde oyunculuk hobisini geliştirmek için yabancı ajansa kayıt olup oyunculuk eğitimlerini aldı. Bu eğitimler sırasında keşfedildi ve İrlanda da devlet tiyatrolarında görev aldı. Türkiye de ise ilk kez 2009 yılında yayınlanan “Masumlar” dizisinde rol aldı. Hemen ardında aynı yıl “Yüreğine sor” sinema filminde “Mustafa” karakteri ile kendisini izlemiştik. Türkiye’de dikkatleri üzerine çekmesi “Çakallarla Dans Hastasıyız Dede” sinema filmindeki “Berkant” karakteri ile yükselişi başlamış 2014 yılında “Güllerin Savaşı” dizisinde “Tibet” rolü ve “Küçük Ağa” dizisindeki “Volkan” karakterlerini başarı ile canlandırmış ve Ülke çapında tanınan bir oyuncu olmuştur. Avlu dizine dahil olmadan evvel son olarak “Ver Kaç” sinema filminde “Sedat” rolü ile karşımıza çıkmıştı.

Kenan Ece’nin Güllerin Savaşı Dizisindeki Rolünü Hatırlayalım

Kenan Ece 2014 yılında Güllerin Savaşı dizisinde kariyerinini doruklarına ulaşmıştır. Gelin hep birlikte o karakteri hatırlayalım.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal