Avlu Dudu Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Projelerde Yer Aldı?

Avlu Dudu kim? Avlu Dudu’nun gerçek adı ne? Bu soruları cevapları bir alt başlıkta sizleri bekliyor.İşte detaylar...

24.09.2018-17:30 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-17:21) Avlu Dudu Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Projelerde Yer Aldı?

Avlu Dudu kim? Avlu Dudu’nun gerçek adı ne? Bu soruları cevapları bir alt başlıkta sizleri bekliyor.İşte detaylar...

Avlu Dizisi Dudu Kim?

Deniz ceza evinde çıkan isyanda Deniz, en yakın gördüğü Arzu ve yanındakilerle samimi olmaya başlamış. Bir nevi Arzu’nun adamı konumuna gelmeye başlamıştı. Dudu da çocuğunu yeni gelen Deniz’e emanet edip isyanda Arzu’nun yanında yer almaya gitmişti. Dudu’nun kızı öykü annesini istemiş ve birden kalabalığın ortasında annesini aramaya gidince Deniz emanete sahip çıkmak için küçük kızın arkasından koşmuş. bu kovalamaca sonunda cezaevi müdürü Nihal’in yerde kanlar içinde olduğunu ve kanın yerde gölet oluşturmasından dolayı Deniz ayağı kayıp düşmüştür. Bir anda etrafı yalancı şahitlerle doluvermişti.

Murat eşi Nihal’i hemen hastaneye yetiştirmesine rağmen Nihal müdür uzun müddet yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken Murat ceza evine gelip zaafı olan bir mahkum olan Dudu’nun yanına gelip kızını  bir raporumla elinden alırım deyince Dudu ilk fırsatta Deniz’i sıkıştırıp Nihal’i öldürdüğünü itiraf etmesini ister. Ancak Deniz müdürü öldürmediğini söyleyince Dudu kızım öyküyü elimden alacaklar diye çok üzülür. Avlu dizisi içerisinde Dudu karakterinden mümkün olduğunca bahsettik. Şimdi size Avlu dizisinde Dudu karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğunu daha önce hangi projelerde yer aldığını bir alt başlıkta bulabilirsiniz.

Avlu Dizisi Dudu’nun Gerçek Adı Ne?

Bu hafta ikinci bölümü ile karşımıza çıkan Avlu dizisinde dikkat çeken oyunculardan bir tanesi de Dudu karakteri oldu. Avlu dizisi Dudu’nun gerçek adı yani Dudu’yu oynayan oyuncu Ümmü Putgül’dür. Ocak ayında Muğla’da hayata gözlerini açan Ümmü Putgül, kova burcudur.  Oyuncu Eskişehir Üniversitesinden mezun olduktan sonra İngiltere’ye gidip orada oyunculuk üzerine eğitimi almak için belli bir süre yurt dışında kalmıştır.

ümmü putgül ile ilgili görsel sonucu

 İlk kez kamera karşısına 2015 yılında yayınlanan “İftarlık Gazoz” adlı sinema filminde “Gülizar” karakteri ile bu sektöre giriş yaptı. İki yıl aradan sonra yine bir sinema filmi olan “Saf” isimli filmde rol aldı. Avlu dizisine dahil omadan önce son olarak yer aldığı proje gene bir sinema filmi olan “Sınırlar” filminde yer almayı başarmıştı. Ümmü Putgül benim yaptığım araştırmalarıma göre ilk dizi tecrübesi Avlu dizisi olsa da kamera karşısına uzak birisi olamadığı gibi şu ana kadar ortaya koyduğu oyunculuk performansı gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal