Avlu Dizisi Öykü Kimdir? Çocuk Oyuncunun Adı Ne? Tüm Detaylar

Dudu’nun kızı olan Öyküyü daha yakından tanımak isteyenler doğru yerdesiniz. Avlu dizisinde Öykü kimdir? Avlu dizisi Öykü’nün gerçek adı ne? Avlu Öykü kaç yaşında, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler haberimizin devamında...

25.09.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-09:55) Avlu Dizisi Öykü Kimdir? Çocuk Oyuncunun Adı Ne? Tüm Detaylar

Dudu’nun kızı olan Öyküyü daha yakından tanımak isteyenler doğru yerdesiniz. Avlu dizisinde Öykü kimdir? Avlu dizisi Öykü’nün gerçek adı ne? Avlu Öykü kaç yaşında, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler haberimizin devamında...

Avlu Öykü Kim?

Avlu dizisi Öykü karakteri çocuk oyuncudur. Karakuyu Hapishanesi’nde mahkumlardan biri olan Ege şivesiyle konuşan Dudu’nun kızıdır. Annesi onu yanından ayırmak istemediğinden o da hapishanede yaşamak zorunda kalır. Kızının resmine bakarak ağlayan Deniz kızını bu kötü ortama getirmek istemediğini söyleyince annesi Dudu kızar ve benimki de çocuk hanım diye Deniz’e sinirlenir. Deniz sözlerine pişman olur.

Öykü daha sonra ecem’in resmini yapıştırıp Deniz’e verip Deniz’in gözyaşı dökmesini istemediğini belli eder. Çocuk yüreğiyle etrafındaki her şeyi anlamlandırmaya çalışan Öykü çocuktur sonuçta ama bir hapishanede çocuk olmak nedir bizlere bunu derinden hissettirip bizlere bol gözyaşı döktürecektir. Annesi çete savaşına dahil olduğunda onu Deniz’e emanet eder. Öykü ise hızla Deniz’in elinden kaçar. Öykü’yü bulduğunda ise Nihal vurulmuş halde Deniz’in önündedir. Herkes şok olur. 

Avlu Öykü’nün Gerçek Adı

Öykü’nün gerçek adı Mihrimah Cankur. Çok güzel bir isme sahip olan minik oyuncu 6 yaşında. 1,10 boyunda olan oyuncu 2017 senesinde kamera karşısına çıkmıştır. IMC Ajansa bağlı olarak çalışmaktadır. Yaşının küçük olduğuna bakmayın oyuncunun deneyimlerini araştırdığımızda oyuncu olarak doğmuş bu çocuk diyesimiz geldi. 2017 senesinde Hadi Be Oğlum adlı sinema filminde rol alan Mihrimah Cankur, Garanti Bankası Yılbaşı Reklamında yer almıştır.

 Ayrıca İkea, Kızılay Ramazan Kamu Spotu, Toyota Hybrid, Vodafone Babalar Günü, kale Kilit, Arçelik Süpürge, Nissan Akülü Araba, İkea, Vitra reklamlarında yer almıştır. Ben de sizler gibi aslında sürekli ekranda gördüğümüz bu tatlı oyuncuyu hatırlamak isteyip videolarına göz attım. Bakın rol aldığı reklamlardan birinde nasıl da oyunculuğunu konuşturmuş:

Ä°lgili resim

Mihrimah Cankur Yaşı-Boyu-Kilosu

8 Haziran 2011 doğumlu olan minik oyuncu 1,10 boyunda 28 kilo. Ayak numarası 28. Tatlı oyuncu bakalım başka hangi dizilerde yer alacak. Bekleyip görelim.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal