Avlu Dizisi Nil Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Avlu dizisi Nil kimdir? Nil’in gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

25.09.2018-17:47 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-17:41) Avlu Dizisi Nil Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Avlu dizisi Nil kimdir? Nil’in gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle…

Avlu Nil Kim?

Avlu dizisi Nil karakteri Avlu’da çetenin başında olan Kudret ve Azra’nın bir sözünü iki etmeyen biri. Hapishaneye gelen herkesin içine girdikleri bu yeni düzen içerisinde herkes kendine yer edinmeye çalışırken mecburen birilerinin boyunduruğu altına girmek zorunda kalır. Nil de bu düzen içerisinde kendine yer bulmuş ve söylenenleri yapmaya başlamıştır. Saçlarının bir kısmını kazıtmış olan Nil, kendi düzenlerini kabul etmeyen yeni gelen mahkumlardan birine Azra istedi diye saçlarını kazıtmaya kadar kötü davranışlar içerisine girer.

Dram dolu hayatlara şahit olacağımız Avlu dizisinde kızını kaybetmiş olan bir annenin polisin kızını bulamaması ile çılgına dönüp kendi adaletini bulmak için yola çıkması ile başlayan hikayesi konu alınıyor. Bu yolun sonunda mahkum olan bir anneyi avluda hayaline dahi sığamayacak bir kader beklemektedir. Özgürlüğün bittiği yerde kendi düzenlerini kurmaya çalışan kadınların bulunduğu dizide birbirinden farklı hikayelere de şahitlik edeceğiz. Nil’in hikayesi de bu hikayelerden biri olacak.

Avlu Dizisi Nil’in Gerçek Adı

Nil’in gerçek adı Ece Aksel. 2005 senesinde Show Tv’de yayınlanmış olan Çapkın adlı dizide Fatma karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu Aralık 1983, İstanbul doğumlu. Zeliha’nın gözleri adlı Stra Tv’de yayınlanmış olan dizide Ece karakterine hayat veren oyuncu, 2008 senesinde Kız Takımı adlı dizide de Halide karakteri ile adını duyurmuştur. Oyunculuk dışında oyuncu eğitmeni de olan Aksel, Kar Beyaz adlı sinema filminde eğitmen olarak görev yapmıştır.

Ä°lgili resim

Ghost in the pool adlı kısa filmde yer alan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Müzik alanında da yetenekli olan oyuncu Tarkan ve İskender Paydaş’la da beraber çalışmıştır. Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran yetenekli oyuncu Avlu dizisi için de farklı bir görünüm ile seyirciyi şaşırtmaya devam etmekte. Onu diğer dizilerden tanıyan hayranları bu dizide onu oldukça farklı bumuş ve heyecan içerisinde dizinin başlaması için gün saymaya geçmişlerdir. 

 
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal