Avlu Cezaevi Psikoloğu Melis Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizlerde Oynadı?

Avlu cezaevi psikoloğu Melis Ersoy Kim? Nasıl bir karakter? Avlu psikolog Melis’in gerçek adı ne? Daha önce hangi dizi ve filmlerde oynadı? Oyuncunun yaşı boyu kilosu ve hakkında merak edilenleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

25.09.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-12:34) Avlu Cezaevi Psikoloğu Melis Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizlerde Oynadı?

Avlu cezaevi psikoloğu Melis Ersoy Kim? Nasıl bir karakter? Avlu psikolog Melis’in gerçek adı ne? Daha önce hangi dizi ve filmlerde oynadı? Oyuncunun yaşı boyu kilosu ve hakkında merak edilenleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Avlu Cezaevi Psikoloğu Melis Kim? Nasıl Bir Karakter?

Star TV Avlu dizisine çok güvenmektedir. Şahsen bende ses getirecek bir proje olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Dizide farklı hayatları konu almaktadır. Deniz, kendi adaletini sağlamak isterken ceza evine düşerken kimisi ise hak ettiği için cezaevinde bulunmaktadır. Bazıları da  doğumunu cezaevinde yapmış ve hiç dışarıyı görmeyen hayatlar olduğu gibi azılı suçluların olduğu bir birinden farklı hayatlar bir avlu’ya sığacak mı? Dizi bu konu üzerine inşa edilmiş. Bir çok insan adı üzerinde cezaevlerini cezasını çekmek isteyenlerin bir arada özgürlüklerinin ellerinden alındığı bir yer olarak bilse de dizide Melis karakteri bu algının yanlış olduğunu ceza evleri suça sürüklenmesinde etken olan kişinin davranışlarını önce kontrol etme ardından düzeltildiği bir nevi eğitim kurumu olarak değerlendirmektedir.

 Her mahkumun hangi suçtan geldiğini ve nasıl yaklaşılması gerektiğini değerlendirip cezaevinde kaldığı sürece bu davranışını düzeltmeyi amaçlar. Melis’in hayatında kesinlikle başarısızlık yoktur. Daha ilk okul çağlarında annesi, Melis’i bir proje gibi görmüştür. Hangi saatte uyuyacağına, kaç saat ders çalışacağına ve kimler ile arkadaş olabileceğine kadar karışmış. Melis ise bunların hiç birine itiraz etmeden bu yaşa kadar gelmiştir. Onun için hayat bir düzen ve disiplinden ibarettir. Doğru zamanda sistemli çalışma ile her şeyin başarılabileceğine inanmıştır. Ancak Avlu mahkumları psikolog Melis’i zorlayacak gibi duruyor. Melis karakteri hakkın edindiğimiz bilgileri sizler ile paylaştıktan sonra Avlu Melis’in gerçek ismini ve daha önce oynadığı dizileri sizler ile paylaşalım. 

Avlu Melis’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Star TV de perşembe günü başlayacak olan Avlu dizisinin daha şimdiden meraklıları ve fanları oluşmaya başladı bile. Dizi izlenme konusunda  istediği reytingleri alacak gibi gözüktüğünü söyleyip Avlu Psikolog kim? Psikoloğu kim canlandırıyor? Avlu dizisinde Ceza evinin psikoloğu Melis Ersoy olarak diziye dahil olan oyuncu Deniz Barut‘tur.

Mart 1983 tarihinde Denizli’de hayata gözlerini açan Deniz, balık burcudur. Sporcu olmak isteyen bu alanda Eskişehir Üniversitesi Spor akademisini başarı ile tamamladıktan sonra profesyonel Voleybolcu olmuştur. Kariyerini bu alanda ilerletmek isterken talihsiz bir sakatlık yaşaması sonrasında çok sevdiği voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır. Hobi olarak yaptığı fotoğraf çekmeyi profesyonelliğe taşımak için Bahçeşehir Üniversitesi Fotoğrafçılık bölümünü okuyup bu işin lisans düzeyinde eğitimini almıştır. Bu arada katıldığı güzellik yarışmasında ikinci olunca aranan model olmaya başlar. Sportmen, Fotoğrafçı model oyunculuk üzerine yeteneğinin olduğunu anlayınca oyunculuk üzerine özel bir eğitim almıştır. İlk kez TV karşısına 2006 yılında “Kaybolan Yıllar” adlı dizide bölüm oyuncusu olarak bu sektöre adım atar.

deniz barut ile ilgili görsel sonucu

Beş yıl aradan sonra 2011 yılında “Elde Var Hayat” dizisinde “Öğretmen Yüksel” karakteri ile yeniden karşımıza çıktı. Burada ki performansı çok beğenilen Deniz,ardından aynı yıl bir başka dizi olan “Anneler Ve Kızları” dizisinde “Çağla” karakteri olarak karşımıza çıktı. Deniz’in dikkatleri üzerine çektiği dizi ise 2014 yılında yayınlanan “Kara Para Aşk” dizisinde Pınar rolü ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştır. Avlu dizisine dahil olmadan evvel 2017 yılında “Poyraz Karayel Karamürsel Sermaye” sinema filminde oynamıştı.

Deniz Barut’unın Yaşı, Boyu, Kilosu

Deniz Barut oğlak Burdur’dur. 54 kg ağırlığında olan güzel model ve oyuncu 1.75 cm boyunda ve 35 yaşındadır. Güzelliği ve oyunculuğu ile daha bir çok farklı projelerle karşımıza çıkacaktır.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal