Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar kimdir sorusunun cevabı sevenleri tarafından merak edilmektedir. Aslışah Alkoçlar 1993 yılında doğmuştur. 27 yaşında ve İzmir doğumlu olan Aslışah Alkoçlar, Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit’in torunu olarak tanınmaktadır. Aslışah Alkoçlar kimdir konusu sevenleri tarafından oldukça merak edilir.

14.07.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-11:37) Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar, Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’ın kız kardeşi olarak da bilinmektedir.

Aslışah Alkoçlar kimdir sorusu merak edilmektedir. Aslıhan Alkoçlar, Gülşah Alkoçlar ve Ender Alkoçlar’ın kızıdır. Gülşah Alkoçlar eski bir oyuncudur. Babası ender Alkoçlar’ın Bursa Uludağ da bir oteli bulunmaktadır.

Aslışah Alkoçlar kimdir sorusuna eğitim hayatı ile devam etmek gerekirse, 15- 16 yaşlarında iken kar kayağı alanında milli sporcu olmayı başarmıştır. Sonrasında ise Aslıhan Alkoçlar Londraya ekonomi eğitimi almak üzere gitmiştir. 1.73 boyundadır. Şu sıralar İzmir Alaçatı’da bir butik otel işletmektedir. Otel işletmeye başlayarak meslek hayatına ilk adımı atmıştır. Bir süre boyunca Hakan Sabancı ile aşk yaşaması ile gündeme gelmiştir. Aslışah Alkoçlar genellikle göz önünde bulunan, takip edilen isimlerle birlikte anılmaktadır. Alkoçlar ailesi de tüm aile bakımından göz önünde olan bir ailedir. Gülşah Soydan ile Ender Alkoçlar evlenince Alkoçlar ailesi kurulmuş oldu. Gülşah Soydan henüz 18 yaşındayken evlilik yapmışlardır. Gülşah Soydan, 1969 doğumludur, ünlü Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu Selim Soydan’ın kızıdır. Otel sahibi olan eşi Ender Alkoçlarla evlenerek genç yaşında bir otel işletmeye başlayarak turizm sektörüne girmiştir.

Aslışah Alkoçlar kimdir, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar’ın kinci kızlarıdır. İlk ızları Neslişah Alkoçlardır. Londra’daki ekonomi öğrenim hayatı bitince anne ve babası gibi o da otelcilik işine girişerek sektöre adım attı. İzmir Alaçatıda kendi adını taşıyan, birkaç odalı küçük bir butik otel açarak turizm sektöründe oldukça görünür hale geldi ve tatil yerlerinde bolca bulunmaya başladı. Bu şekilde medyatik bir hale gelen Asışah Alkoçlar bir çok ünlü iş adamı ile birlikte anıldı. Bunlardan bazıları, ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, Baturay Tekin, Esat Yontuç, Hakan Sabancı ve Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin gibi ünlü isimlerle anıldı.

Aslışah Alkoçlar kimdir, Aslışah Alkoçlar’ın ablası Neslişah Alkoçlardır. İlk evliliğini PETKİM Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy ile yapmış ve sonrasında boşanmıştır. Neslişah Alkoçlar 1989 doğumlu olarak Aslışah Alkoçlar’dan 4 yaş büyüktür. Sonrasında Engin Altan Düzyatan ile evlenen Neslişah Alkoçlar’ın 2016 yılında Emir Aras adında bir erkek bebekleri olmuştur ve böylece Aslışah Alkoçlar teyze olmuştur.

Aslışah Alkoçlar Fransa’da yapılan bir baloya katılmış ve baloda ünyanın en güzel 24 genç kızı arasına girmeyi başarmıştır. Aslışah Alkoçlar kimdir, Aslışah Alkoçlar 19 yaşından itibaren iş hayatına atılmış, işletmesini yaptığı otelin isminin duyulmasını sağlayıp ailesi gibi başarılı olmayı hedefleyen genç bir iş kadınıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal