Aslı Enver'e Set Arkadaşlarından Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Başrolünde yer aldığı 'İstanbullu Gelin' dizisinin setinde Aslı Enver'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Mumları üfleyip pasta kesen ünlü oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

11.05.2018-15:13 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-15:06) Aslı Enver'e Set Arkadaşlarından Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Başrolünde yer aldığı 'İstanbullu Gelin' dizisinin setinde Aslı Enver'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Mumları üfleyip pasta kesen ünlü oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

Genç oyuncu dün 34 yaşına girdi. Enver'e rol aldığı dizinin setinde Set çalışanları ve rol arkadaşları tarafından sürpriz bir kutlama yapıldı.

Bu kutlama Murat Boz'la 2 buçuk yıllık ilişkisini bitiren güzel oyuncu için moral oldu.

ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu manzara karşısında duygulanan ünlü oyuncu mumları üfleyip pasta kesti. Aslı Enver, sürprizi organize eden tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Başarılı oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

MUTLU OLMAYI DİLEDİ

Enver; "Bu sene de yine mutlu olmayı diledim en derinden, mutlu olmak istedim ki mutlu edebileyim ve gelen onca mesaj ve iyi dilekler hep dedi ki; mutlu ol. Mutlu eden, kutlayan, değerli hissettiren herkese teşekkür ederim'' dedi.

MANİDAR BİR PAYLAŞIMDA BULUNDU

Mutlu birlikteliğini geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde sonlandıran Enver'in paylaşımı manidar bir şekilde devam etti.

Ünlü oyuncu, ''Her sene ögrendiğine şükret, kötüleri arka cebine, iyileri aklına koy. Her çıkan beyazına tecrübene teşekkür et. En önemlisi inan inan inan kendine, gücüne, hissine inan ve ne olursa olsun küsme kendine. Asla kendine yalan söyleme, güvendigin dostuna sor, dinle ama yine bildiğini yap, özünden vazgeçme.. İyi ki dogdum, iyi ki varım'' yazdı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal