Aşkım Kapışmak'tan Ünlü Çiftlere Sert Eleştiri: Hepsi Bedensel Aşkın Peşinde

Geçtiğimiz gün muhabirlere açıklamalarda bulunan yazar Aşkım Kapışmak, ünlü isimlerin yaşadığı ilişkilerin yalnızca cinsellik üzerine kurulduğunu gerçek aşkın ise bulunmadığını belirtti.

08.01.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-13:50) Aşkım Kapışmak'tan Ünlü Çiftlere Sert Eleştiri: Hepsi Bedensel Aşkın Peşinde

Geçtiğimiz gün muhabirlere açıklamalarda bulunan yazar Aşkım Kapışmak, ünlü isimlerin yaşadığı ilişkilerin yalnızca cinsellik üzerine kurulduğunu gerçek aşkın ise bulunmadığını belirtti.

Ünlü yazar Aşkım Kapışmak, önceki günkü röportajında günümüzdeki ünlü isimlerin ilişkileri hakkında yorumlarda bulundu. İlişkiler hakkında şok açıklamalar yapan Kapışmak, çoğu ilişkinin aşk olmadan sadece cinsellik üzerine kurulduğunu belirtti.

"ÜNLÜLER BEDENSEL AŞK YAŞIYOR"

Aşkım Kapışmak günümüzdeki ilişkilerle alakalı olarak şunlara değindi: "İki tip aşk var bir ruhsal aşk iki bedensel aşk. Bunların çoğunun yaşadığı bedensel aşk. Orada aşk yoktur zaten. Medyada kısa süreli cinsellik aşk diye verildiği için onlarda aşk yaşadıklarını sanıyorlar. Bir ilişki bittikten iki ay sonra nasıl başka birini sevebilirsin.

"FAZLA TENLE BERABERLİK AŞKI BİTİRİYOR"

Ivana Sert'in 3 buçuk senelik sevgilisinden ayrıldıktan iki hafta sonra yeni bir ilişkiye başlaması aşk değil. Buna geçici haz diyebiliriz. Çok fazla tenle birlikte olunca aşkını kaybediyor insanlar. Ünlülerin çoğunda aşk yok."

"BİRKAN VE DİLAN AŞKI BİTECEK"

Birkan Sokullu ve Dilan Çiçek Deniz'in sevgililerinden ayrılmasından sonra 1 ay içinde yeni bir ilişkiye başlamasına ilişkin değerlendirme yapan Kapışmak, "Onlarda da aşk yok. Set yoğunluğu fazla olan oyuncuların stres ve can sıkıntıları arttığı için heyecan arayışına girerler. O da bitecek yakında." yorumunda bulundu.

"İKİ GÜNLÜK AŞK CİNSELLİKTİR"

Aşkım Kapışmak kritik açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Murat Boz ve Aslı Enver'in ilişkisinde büyük bir kırılma bulunmakta. Evlilik yoluna gitmeleri gerekiyor. Gitmezse onlarda ayrılacak. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un ilişkilerinde de aşk, seviye ve bağlılığa dönüşmüş. Mesela Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinde de aşk sevgiye dönüşmüş. Birkaç seneye kadar bu ülkede kimse aşk yaşamayacak. Aşk kavramını yitirdik. İki günlük ilişki cinselliktir. Aşık kadın ve erkeğin yüzünde saçma bir tebessüm olur. Kamerayı görünce yüzleri sertleşmez.’’

"CEM VE DEFNE EVLENECEK"

Cem Yılmaz biraz güçlü kadın seven bir adam. Ben onun ikisinin çok eğlendiği düşünüyorum. Aralarında müthiş bir enerji var. Onların evleneceğini düşünüyorum."

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal