Aşk Sana Benzer Filmi Nerede Çekildi?

Aşk Sana Benzer Filmi nerede çekildi? Aşk Sana Benzer konusu nedir?

03.07.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-17:55)

Filmin yapımcısı da başrolü gibi Burak Özçivit'dir. Aşk sana benzer filminin yönetmenliğini A. Taner Elhan üstlenmiştir. Filmi müzikleri Fahir Atakoğlu'na aittir. BRKS Productions ve TAFF Pictures filmin yapımcı şirketleridir. Dağıtıcı firma görevini Mars Dağıtım üstlenmiştir.

2014 yapımı olan Aşk Sana Benzer, 23 Ocak 2015 tarihinde vizyona girmiştir. Aşk Sana Benzer filmi 115 dakika süresi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Toplamda 14 milyon Türk lirası hasılat getirdiği bilinmektedir. Filmin vizyona girmesi güzel oyuncu Fahriye Evcen ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in hayranlarını oldukça mutlu etmiştir. İkili ekranlarda görmek isteyen birçok izleyici filmin vizyona girmesi için günleri sayıp vizyona girdiğinde ise sinemalara koşmuşlardır.

Aşk Sana Benzer filminin başrollerinde sık sık ekranlarda gördüğümüz ve sevdiğimiz Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve Selim Bayraktar bulunuyor. Filmde yan rolleri canlandıran oyuncular da en az başroller kadar başarılı isimler arasından seçilmiş.

AŞK SANA BENZER FİLM KONUSU NEDİR?

Aşk Sana Benzer filminin konusu Muğla'da Bir sahil kasabasında geçmektedir. Filmin oyuncu kadrosu kadar konusunun da dikkat çektiğini belirtebiliriz. Romantik drama türünde çekilen film izleyicileri hem duygulandırmış hem iş hem de hüzünlendirmiştir.

Ana karakterler Deniz ve Ali olarak karşımıza çıkıyor. Deniz bir dondurmacı, Ali balıkçılık yapıyor. Ali ailesinden kalan bir restorana işletmek için mücadele vermektedir. Deniz sahil kasabasına eski hayatını unutmak için gelmiş ve bir dondurmacıda çalışmaya başlamış bir kadın. Dondurmacıya malzeme almak için çıktığında balıkçı Ali ile karşılaşıyor. Ali daha görür görmez Deniz’e âşık oluyor ve o andan itibaren Deniz'in peşini hiç bırakmıyor. Kasabadaki pek çok esnaf ve vatandaş ikilinin aşkına şahitlik etmektedir. Deniz’in kaçtığı geçmişi ise onun peşini bırakmayacak ve ikilinin arasındaki aşkı etkileyecektir.

Filmde başrolleri pek çok dizi ve filmden aşina olduğumuz Burak Özçivit ve Fahriye Evcen paylaşıyor. Burak Özçivit’i balıkçı Ali rolünde, Fahriye Evcen'i ise dondurmacı Deniz rolünde görüyoruz. İkiliye başrollerde Aykut karakteri ile Selim Bayraktar eşlik ediyor. Aşk Sana Benzer filminde başroller dışında Yavuz Bingöl, Kaya Akkaya, Birsen Dürülü, Burçin Işık ve Şamil Kafkas'ı da başarılı oyunculukları ile ekranda izliyoruz.

AŞK SANA BENZER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aşk Sana Benzer filminin çekimleri Dedemin İnsanları filminin çekimlerinin de yapıldığı Muğla'nın Milas ilçesinde yapılmıştır. Milas ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi ve bazı tarihi sokaklar filmin çekimleri için kullanılmıştır. Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde çekilen sahneler bulunmaktadır. Filmin çekimlerinde ekibe oldukça yardımcı olan ilçe esnafı bu tür organizasyonların teşvik edici olmasını istediklerini belirtmişlerdir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal