Asena Atalay'a Mahkeme'den Şok Karar!

Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'e açtığı reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi. Asena Atalay'ın bir otomobil ve Beykoz'daki 'Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesini mahkeme reddetti.

12.04.2018-12:38 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-12:26) Asena Atalay'a Mahkeme'den Şok Karar!

Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'e açtığı reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi. Asena Atalay'ın bir otomobil ve Beykoz'daki  'Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesini mahkeme reddetti.

Asena Atalay boşanma protokolünde olmayan bir otomobil ve Beykoz'daki 'Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesi üzerine dava açmıştı.

MAHKEME REDDETTİ

Atalay'ın boşanma protokolünde olmayan bir otomobil ve Beykoz'daki 'Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesini, hakkın kötüye kullanılması olarak değerlendiren mahkeme, "Hakkın kötüye kullanılmasını hukuk korumaz" gerekçesiyle reddetti.

Ayrıca mahkeme  Caner Erkin'in  Şişli ve Balıkesir'deki 9 gayrimenkulü ile 2 Mercedes, 1 Porsche marka otomobilinin üzerinde ki satılamaz tedbirini kaldırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal