Arya Stark Kimdir? - Maisie Williams Kimdir?

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Game Of Thrones'da en gözde karakterlerden Arya Stark'a hayat veren Maisie Williams merak edilmeye başlandı. Arya Stark kimdir? Maisie Williams kimdir? İşte detaylar...

29.04.2019-10:27 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-10:24)

Dünyada milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen farklı hikayesi ve karakterleri ile ilgi toplayan Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü geçtiğimiz gece yayınlandı.

Ak Gezenler ve Stark ailesi arasında yaşanan savaşta nefesler tutuldu. Arya Stark'ın Gece Kralına yaptığı hamle izleyenleri ekran başına kilitledi. Arya Stark, Gece Kralını öldürdükten sonra araştırılmaya başlandı. Arya Stark kimdir? Maisie Williams kimdir?

ARYA STARK KİMDİR?

Arya Stark, Lord Eddard ve Leydi Catelyn Stark'ın üçüncü çocuğu ve ikinci kızıdır. Game Of Thrones başladığında Arya Stark dokuz yaşındaydı. Robb, Bran ve Rickon adında üç erkek kardeşi olan Arya Stark'ın John Snow isimli üvey kardeşi ve Sansa isimli ablası da vardır.

Arya Stark, kardeşlerinin de yaşadığı gibi zaman zaman rüyasında ulukurt olduğunu görür ve Stark, Ulukurtuna, Nymeria ismini verdi.

MAİSİE WİLLİAMS KİMDİR?

Maisie Williams, Bristol'da dünyaya geldi. Somerset kasabasında büyüyen Williams, Bath Dans Kolejinde Sahne Sanatları bölümünde okuyor.

Maisie Williams, Game Of Thrones macerasına 2011 yılında başladı ve dizinin 2. sezonu itibariyle hayat verdiği Arya Stark karakteri ile büyük beğeni topladı.

Williams, 2012 Emmy Ödülleri'nde iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alarak bu ödüle sahip olan en genç oyuncu oldu.

2015 yılında İngiliz bilim-kurgu dizisi Doctor Who'da The Girl Who Died ve The Woman Who Lived bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer alan Williams, 2017 yılında iBoy adlı filmde rol aldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal