Arto Çağla Şıkel'e Tazminat Ödeyecek

Çağla Şıkel'in Youtube kanalında çektiği bir video için 'Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin' şeklinde bir yorum yapan Arto'ya mahkeme kararı çıktı.

27.01.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-10:36) Arto Çağla Şıkel'e Tazminat Ödeyecek

Çağla Şıkel, kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Arto'dan şikayetçi olmuş, 1 milyon liralık manevi tazminat davası açmış ve 3 ay mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Arto'ya mahkemeden karar geldi. Ünlü sunucuya 10 bin lira tazminat ödeyecek.

Manken ve oyuncu Çağla Şıkel, YouTube, hesabından bir video çekerek mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasına yönelik takipçilerine bilgi vermişti. Çağla Şıkel'in bu videosunu sert bir dille eleştiren Arto, 'İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin' ifadelerini kullanmıştı.

Çağla Şıkel'in seneler önce 'Her Şey Dahil' programında dans ederken göğsü açılmıştı. Çok konuşulan bu canlı yayın kazası, YouTube'da 'En Popüler Video' kategorisinde yer aldı ve 1 milyon kez izlenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal