Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Arka Sokaklar Yeni Bölümü Olan 478. Bölümde Neler Yaşanacak?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 478. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 478. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? cevapları haberimizin detayında...

21.04.2018-10:14 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-10:41)
Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 478. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 478. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar dizisi 478. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar dizisi 478. yeni bölüme ait merak edilenler haberimizde...
 
Kanal D'nin en uzun soluklu olan başarollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin 477. son bölümünün ardından 478. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 478. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 478. bölüm fragmanında; Metin, adam öldürme suçlaması yüzünden hapse giriyor. Hüsnü, çaresiz ve perişan bir halde oğluyla vedalaşıyor.

Metin, Tekin'i kurtarmak için girdiği mücadelede karşısındaki adamın vurulmasıyla katil olarak suçlanma durumu ile karşı karşıya kalıyor. Tüm ekip ve Çoban ailesi yaşannalardan dolayı üzüntü içerisindedir. Savcının verdiği karar ile Metin için hapse giriyor. 

Metin'inin yanlışlıkla vurduğu adam ölecek mi? Ekip, Metin'i kurtarmak için ne yapacak?

Arka Sokaklar 478. yeni bölümü ile 27 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;