Arka Sokaklar Seda Komiser Kim? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Arka Sokaklar Seda Komiser karakteri ile yeni bir hikayeyi de diziye dahil etti. Peki Arka Sokaklar Seda Komser kim? Seda Komser’in gerçek adı ne? Nereli? Kaç yaşında? Tüm bu soruların cevapları yazımızda.

10.10.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-16:02) Arka Sokaklar Seda Komiser Kim? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

 Arka Sokaklar Seda Komiser karakteri ile yeni bir hikayeyi de diziye dahil etti. Peki Arka Sokaklar Seda Komser kim? Seda Komser’in gerçek adı ne? Nereli? Kaç yaşında? Tüm bu soruların cevapları yazımızda.

Arka Sokaklar Seda Komser Kim? Seda Komiser’in Gerçek Adı? Yaşı?

Akademiden yeni mezun olan ve Arka Sokaklar’ın meşhur ekibine dahil olan Seda Komiser, oldukça güzel ve azimli biridir. Ekibin taze kanlarından olacak olan Seda Komiser, akademiden başarı ile mezun olmuş ve bir polisin yapması beklenen tüm görevleri itinayla yerine getirmeyi kendine amaç edinmiş bir karaktere sahiptir.

 Ekip içerisine dahil olmasıyla hem hayatında koşturmacalı dakikalar hem de kariyerine tecrübe katmasını sağlayacak olaylar ile karşı karşıya kalacaktır.

Ekiple iş birliği içerisinde bir çok sıkıntılı durumun üstesinden gelecek olan ekibin en genç üyesi Seda Komiser olacak. Peki Arka Sokaklar Seda Komiser’in gerçek adı ne derseniz; Seda’nın gerçek adı Firuze Bulut Yıldız.

firuze bulut yıldız ile ilgili görsel sonucu

Firuze Bulut Yıldız kim sorunun detaylıca sizlere paylaşmaya başlayalım. Firuze Bulut Yıldız, İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü mezunudur. Sosyal medya üzerinde epeyce fan kitlesine sahip bir kanalı olan oyuncu evlilik üzerine pek çok videoyu takipçileriyle paylaşmış. Kanalında özellikle eşiyle tanışma hikayesini anlatan oyuncu evli ve bir çocuk sahibidir. Eşi Ali Suzaoğlu ile birlikte şarkı söyleyip, videolar paylaşan oyuncu ekranların yeni yüzlerinde. Bir youtuber olan oyuncunun gerçek yaşantısı hakkında detaylı bilgiler malasef bulunmuyor.

Firuze Bulut Yıldız Kaç Yaşında-Kiminle Evli

Ekranlara Arka Sokaklar dizisi ile merhaba diyecek olan Firuze Bulut Yıldız, Ali Suzaoğlu ile evlidir. Mutluluk fotoğrafları ve videoları ile sosyal medyanın sevilen youtuberlarından olan oyuncunun bir de çocuğu vardır. Yüzünden gülümseme eksik olmayan başarılı oyuncu 26 yaşındadır. Ekranların yeniz yüzlerinden olan Firüze Bulut Yıldız’a önce Arka Sokaklar dizisinde sonra ilerleyene zamanda yer alacağı projelerde başarılar

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal