Arıza 20. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen yapımlarından biri olan Arıza 24 Ocak Pazar günü yani dün akşam 19. bölümü ile akranlara geldi. Arıza dizisinin bu bölümünün ardından 20. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki Arıza 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.01.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-11:46) Arıza 20. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Fenomen dizi Arıza'nın 20. bölüm fragmanı takipçileri tarafından merakla bekleniyor.  24 Ocak akşamında yayınlanan 19. son bölümde Arıza dizisinde yaşanan yeni olaylar büyük bir ilgiyle takip edildi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 19. son bölümü 24 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Arıza 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

ARIZA 19. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muzaffer’in eline hem Halide’yi hem de Haşmet’i ele verecek çok büyük bir koz geçer. Ali Rıza’da bir an önce sevdiklerinin daha fazla zarar görmemesi adına bedeli ne olur olsun çılgın bir plan yapar ve onu gerçekleştirir. Ali Rıza, Fuat'ı kaçırır ve vurur. Bunu gören Burak, babasını Ali Rıza'nın elinden alamaz ve intikam yemini eder. 

ARIZA 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza dün akşam 19. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından Arıza 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı diye araştırmalara başlandı. Arıza 20. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal