Arda Turan'ın, Polise Verdiği İfadenin Detayları Ortaya Çıktı!

Ünlü futbolcu Arda Turan ve popçu Berkay ile arasında yaşanan kavgaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Turan'ın, polise verdiği ifadenin detayları ortaya çıktı.

12.10.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-10:45) Arda Turan'ın, Polise Verdiği İfadenin Detayları Ortaya Çıktı!

Ünlü popçu Berkay ve Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan arasında yaşanan kavga Berkay'ın eşinin şikayeti üzerine savcılığa verilmişti.

Ünlü futbolcunun, Berkay ile kavga etmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında emniyette ifadesi alındı.

Arda Turan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen soruşturma kapasamında ifadesi alınması için avukatı ile birlikte Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesini verdi.

Turan'ın ifadesinin detayları da ortaya çıktı. Yaklaşık 3 saat ifade veren ünlü futbolcu, taciz suçlamalarını reddetti ve hastanede ateş edilmesi ile ilgili olarak da olayına ilişkin ise, silahı beline koyarken ateş adlığını ifade etti.

'NE OLDUĞUNU ANLAMADIM VE VURDUM'

İfadesi alınan Turan, 'Burak Yılmaz ile konuşurken, Berkay beni bir anda çekit. Ne olduğunu anlamadım ve vurdum. Sonra öğrendim ki, eşine laf atmışım. Birincisi ben onun eşini tanımam. Tanımadığım birinin evli olup olmadığını bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim.' dedi.

'KAPTAN BEN SANA İNANIYORUM'

Arda Turan, hastanede yaşanan olayla ilgili, 'Peşinden hastaneye gittim. Berkay'a, eşine hiçbir şey söylemediğimi hatta 'Buna nasıl inanırsın' diye sordum. Bana 'Kaptan ben sana inanıyorum' dedi. Belimdeki tabancayı masaya koydum ve 'İnanmıyorsan beni vur' dedim.

'SİLAHI BELİME KOYARKEN ATEŞ ALDI'

Burnu kırık olduğu için ona, 'Ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikayetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap' dedim. Sonra belime tekrar tabancayı koyarken ateş aldı' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal