Aras Bulut İynemli Sevgilisiyle O Halde Yakalandı!

'İçerde' dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bige Önal'la birlikte Sarp Akkaya ve Sinem Yalçınkaya çiftinin düğününe katıldı.

23.05.2017-14:38 - (Son Güncelleme: 23.05.2017-15:45) Aras Bulut İynemli Sevgilisiyle O Halde Yakalandı!

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ve sevgilisi Bige Önal, Sarp Akkaya ve Sinem Yalçınkaya çiftinin düğününe katıldı. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Beykoz'a deniz taksisi ile döndü. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, taksiden inerken sevgilisi Bige Önal'a yardım etti.



ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okurken oyunculuk kariyerine başlayan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, eğitim hayatını yarıda bıraktı. Patos reklamında İtalyan futbolcuya hayat verirken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çeken Aras Bulut İynemli, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde 2Mete' karakterine hayat verdi. Oyunculuk anlamında en önemli çıkışını, 2013 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Şehzade Bayezid rolüyle yaptı. Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, şu anda 'İçerde' dizisinde oynamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal