Amine Gülşe'nin Salçalı Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Güzel oyuncu Amine Gülşe'nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, büyük ses getirdi.

25.08.2017-10:06 - (Son Güncelleme: 25.08.2017-13:46) Amine Gülşe'nin Salçalı Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Yıldız futbolcu Mesut Özil ile düğün hazırlıkları yapan güzel oyuncu Amine Gülşe, İzmir'deki köyüne gitti. Köyde salça yapan ünlü güzel Gülşe, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla köy hayatının ne kadar huzurlu olduğunu göstermiş oldu.

AMİNE GÜLŞE MESUT ÖZİL'İN AİLESİYLE TANIŞTI!

Show TV ekranlarında yayınlanmış olan, ver her yayınlandığı bölümde izleyicileri ekrana kilitleyen reyting rekortmeni 'Asla Vazgeçmem' dizisinde 'Nur' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Amine Gülşe, haklarında çıkan ayrılık söylentilerine inat, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Mesut Özil’in ailesinin içine girdi. 2014 yılında Türkiye Güzeli seçildikten sonra, magazin dünyasının sıkça takip ettiği isimlerden biir olan ünlü oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda yıldız futbolcu Mesut Özil’in yengesini evinde ağırladı.

Ekranların sevilen yüzü Amine Gülşe, haklarında çıkan ayrılık haberlerine inat uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Mesut Özil’in ailesinin içine girdi. Ünlü oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mesut Özil’in yengesini evinde ağırladı.

AMİNE GÜLŞE AİLENİN İÇİNE GİRDİ

Magazin dünyasının sıkça takip ettiği isimlerden biri olan ünlü oyuncu Amine Gülşe ile yıldız futbolcu Mesut Özil'in kıskançlık yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak nişan yüzüğünü parmağından çıkarmayan ünlü oyuncu Amine Gülşe ile yıldız futbolcu Mesut Özeil'in ağabeyi Mutlu Özil'in eşi Esra Özil arasından su sızmıyor. Ünlü oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda Esra Özil'i, evinde ağırladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal