Alişan’ın Nişanlısı Buse Varol Kim?

Alişan, Esra Erol'un kız kardeşiyle nişanı bozup Buse Varol adlı bir oyuncuyla evlilik hazılıkları yapmaya başladı. Buse Varol ismi tüm sosyal medya ve magazin dünyasında merak uyandırdı. Buse Varol kimdir? Alişan ve Buse Varol nasıl tanıştılar?

09.04.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-17:25) Alişan’ın Nişanlısı Buse Varol Kim?

Alişan, Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ‘la nişanı attıktan sonra jet hızıyla Buse Varol adlı biriyle nişanlanmıştı. Alişan nişanlısı Buse Varol ile evlilik hazırlıkları yaparken düğün öncesi Buse Varol’un kim olduğu merak konusu uyandırdı.

Esra Erol ile geçtiğimiz günlerde aynı programda karşılaşan Alişan’ın eski baldızına pas vermemesi de gözlerden kaçmadı.

Peki Alişan’ın nişanlısı Buse Varol aslında kim?

Buse Varol ismi ünlü şarkıcı Alişan’la nişanlanmasıyla birlikte sosyal medyada merak konusu olmaya devam ediyor. Buse Varol ve Alişan çifti evlilik hazırlıklarını yapa dursun, Bakın Buse Varol kim?

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılı Manisa doğumlu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi mezuniyetiyle tamamlayan güzel isim Buse Varol, 2 yıl boyunca özel bir dershanede öğretmenlik ve stajyer öğretmenlik yapmış.

Ailesiyle aynı evde yaşamayan Buse Varol, ismini magazin medyasında duyurmaya aslında güzellik yarışmalarıyla başladı.

2012 yılı Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda ün kazanan Buse Varol, meslek hayatına oyunculuk ve modellik yaparak devam etmiştir.

Bahar Kerimoğlu, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin gibi profesyonel isimlerden özel ders almıştır.

Tozlu Yollar dizisinde Şerife ismiyle oyunculuk yapan Buse Varol, ayrıca Arka Sokaklar diziside Yasemin adlı bir polis memuru rolünü oynamıştır.

Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Buse Varol şimdilerde şarkıcı Alişan’la yatığı sürpriz nişan ve evlilik hazırlıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal