Alişan Ve Buse Varol Çifti Düğünden Sonra İlk İmzayı Attı

6 Mayıs'ta görkemli bir törenle dünya evine giren Alişan ve Buse Varol Tektaş çifti, mobilya sektörünün kalbi olan Masko'nun reklam yüzü oldu.

01.06.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 02.09.2021-10:10) Alişan Ve Buse Varol Çifti Düğünden Sonra İlk İmzayı Attı

6 Mayıs'ta görkemli bir törenle dünya evine giren Alişan ve Buse Varol Tektaş çifti, mobilya sektörünün kalbi olan Masko'nun reklam yüzü oldu.

Dillere destan olan düğünlerinin ardından yapımcıların peşlerine düştüğü ünlü çift ilk projeleri için imza attı.

Önceki gün İkilelli'de yer alan Masko Mobilya'nın iftarına katılan yeni evli çiftten ünlü şarkıcı Alişan, sahneye davet edilerek ezan okudu.

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, iftar programı öncesi Alişan - Buse Varol Tektaş çiftinin reklam yüzleri olduğunu açıkladı.

İftar programı sonrası gazetecilerle bir araya gelen ünlü çifti ve Mehmet Mutlu, sözleşmeleri imzalayarak reklam kampanyasına resmiyetlik kazandırdılar.

EVLENDİKTEN SONRA ÇOK TEKLİF GELDİ

Eşiyle birlikte oynayacağı ilk reklam filminin çekimlerine en kısa sürede başlayacaklarını ve Eylül ayı içerisinde ekranlarda olacağını belirten ünlü türkücü, 'Çok şükür ki seviliyoruz ve evliliğimiz sonrası da birçok teklif aldık. Böylesine büyük bir marka ile çalışmaya başlayacağımız için çok mutluyuz' biçiminde açıklama yaptı.

ALİŞAN BİZ DÖRT ÇOCUK İSTİYORUZ DEDİ

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu'ya bir de konser sözünde bulunan ünlü türkücünün bu jesti üzerine Mutlu ise, ''Bizde çiftimizin çocukları olduğunda onlara bebek odası sözü veriyoruz.' dedi. Mutlu'nun bu sözü üzerine Alişan'ın 'Biz 4 çocuk istiyoruz yalnız' demesi kahkahalara neden oldu.

TELEVİZYON PROGRAMI DA YAPABİLİRLER

Sosyal medyada paylaşımlarıyla fenomen olma yolunda hızla ilerleyen ünlü çiftin birlikte bir program yapacakları da iddia ediliyor ancak bu konu henüz netlik kazanmış değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal