Aleyna Tilki'nin Klibindeki Dev Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Pop müziğinin genç ismi Aleyna Tilki'nin yeni klibindeki detay dikkatlerden kaçmadı.

27.07.2017-11:13 - (Son Güncelleme: 27.07.2017-13:57) Aleyna Tilki'nin Klibindeki Dev Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Magazin dünyasının en çok konuştuğu isimler arasında yer alan genç şarkıcı Aleyna Tilki, bir sene sonra önceki gün yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari'yi piyasaya sürdü. Yeni şarkısına klip çeken güzek şarkıcı Tilki, geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından yeni klibinden bazı görüntüler paylaşmıştı. Sevenlerinin beğenisine sunduğu bu görüntüler, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Söz ve müziği Ersay Üner'e, düzenlemesi aranjör Ozan Çolakoğlu'na ait olan 'Sen Olsan Bari' şarkının klibini Serdar Börcan çekti. Hikayesi genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye ait olan klip için, boyu yaklaşık iki metre olan dev bir oyuncak ayı hazırlandı. Pembe ayı ile objektif karşısına geçen sevilen şarkıcı Aleyna Tilki'nin havuzda boğulan ayıyı kurtardığı sahneler ise çok konuşulacağa benziyor.



ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Pop müziğinin genç isimlerinden olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Konyalı olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, eğitim hayatını şu anda Lise'de devam ettirmektedir. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan genç şarkıcı Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın desteği ile çıakrdığı 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile popüler olmuştur. Kazandığı para ile müzik eğitimini devam ettireceğini ifade eden genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzonlu'dur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal