Aleyna Tilki'den Reklam İddialarına İlginç Yanıt!

Genç popçu Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz akşam sevgilisi Emrah Karaduman'a yönelik yaptığı paylaşımlar ve sosyal medya hesabından ağlayarak yayınladığı video üzerine 'Reklam yapıyor' iddialarını da beraberinde getirdi. Tilki, bu iddialara cevap vermekte gecikmedi.

19.09.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-11:10)

18 yaşındak genç popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabı üzerinden Emrah Karaduman'a ağır bir şekile yüklenmişti. Ağlayarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki akıllara 'Reklam yapıyor' iddialarını getirdi.

Genç popçu, Emrah Karaduman ile dün akşam barıştı. Emrah Karaduman, Tilki'nin gönlünü alabilmek için evine büyük bir demet çiçek gönderdi.

ALEYNA'DAN REKLAM İDDİALARINA JET YANIT

Güzle popçu için bazı sosyal medya kullanıcıları reklam yaptığını ve gündemde kalabilmek için ağladığı vidoyu paylaştığını iddia etti.

Tilki paylaştığı videonun reklam amaçlı olmadığını 'Üzülmeme bile reklam diyen var, sevinen var. Niye ağladım, neden bu kadar dolmuştum, bilen bilir. Bu konuyu tekrar açmayacağım.' sözleri ile dile getirdi ve iddiaları yalanladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal