Aleyna Tilki Yeni Şarkısı - Aleyna Tilki Nasılsın Aşkta

Genç popçu Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni şarkısı Nasılsın Aşkta adlı parçanın yayınlandığını duyurdu.

04.05.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-14:17)

Genç popçu Aleyna Tilki, bu yıl anlaşma sağladığı ünlü dondurma markasının yaz şarkısını çıkaracağı haberleri ile gündeme gelmişti.

Instagram hesabından klip çekimlerine başlandığını duyuran Aleyna Tilki, sözlerinin kendisine ait olacağını ifade etmişti.

ALEYNA TİLKİ NASILSIN AŞKTA

Genç popçu Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni şarkısı Nasılsın Aşkta adlı parçanın yayınlandığını duyurdu.

Tilki, paylaşımına 'Bestesi bana ait olan, aranjesi @ozancolakoglu imzalı yeni şarkı çıktı! Kendi ekibim ve herkese teşekkür ederim' notunu ekledi.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 yılında Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da doğdu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez ekranlara çıktı. Ağustos 2016 yılında Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın 'Cevapsız Çınlama' adlı single'ında vokal olarak bulundu. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016 yılında Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve birsene içinde 300 milyondan fazla izlendi. Bu şekilde en çok izlenen Türkçe şarkı klibi oldu. Şarkı ise MusicTopTR Resmİ Listesi'nda 2 numaraya kadar çıktı.

Tilki, Temmuz 2017 yılında ilk solo single'ı 'Sen Olsan Bari'yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal