Aleyna Tilki Çığlık Attığı Videosuyla Tepki Çekti

Bugün saat 14.00 sularında İstanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Korku dolu anların ardından paylaşım yapan aleyna Tilki, korku treninde çektiği çığlık çığlığa bir video paylaştı.

26.09.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 26.09.2019-18:15)

İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Yürekleri ağızlara getiren depremin ardından Aleyna Tilki, çığlık attığı videosunu kahkaha emojileriyle paylaştı.

İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korku dolu anlar yaşatan depremin ardından birçok ünlü isim, sosyal medya hesabında panik anlarını paylaştı. Aleyna Tilki ise kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Ancak Tilki, 2,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında yaptığı paylaşımla tepki çekti.

'DEPREMDEN SONRAKİ MODUM'

19 yaşındaki genç popçu, Instagram hesabında korku treni olarak bilinen oyuncağa bindiği anların videosunu yayımladı. Çığlık attığı videosunun altına kahkaha emojileri koyan şarkıcı, "Biraz izleyin sonra sileceğim. Depremden sonraki modum bu" notunu düştü. Tilki'nin paylaşımına çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal