Alev Alev 12. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bu bölümünün ardından Alev Alev dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı merak edilir oldu. Alev Alev 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.01.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-11:21) Alev Alev 12. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Dilan Çiçek Deniz, Hazal Ergüçlü ve Zuhal Olcay'ın yer aldığı Alev Alev dizisi 21 Ocak Perşembe günü yani dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından 12. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Alev Alev 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ALEV ALEV 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'de yayınlanan yeni dizi Alev Alev her perşembe akşamı saat 20.00'da ekranlara geliyor. Dizinin 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

ALEV ALEV 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali'yi kurtarması için Çiçek'i çağıran İskender, Çiçek'ten maskesini çıkarmasını istedi. Ali'nin hayatı tehlikede olduğu için çaresiz kalan Çiçek sonunda maskeyi çıkardı ve büyük yüzleşme gerçekleşir. İskender, Çiçek'in hayatta olduğunu öğrendi. Bu gelişme başta Tomris'in olmak üzere herkesin hayatını değiştirecektir. 

İskender, tüm basın mensuplarını toplayarak Çiçek'i insanların karşısına çıkardı ve yaşadığını gösterdi. İskender'in masum olduğunu ve onu bıçaklayanın Ali olduğunu söyleyen Çiçek, Kayabeyli ailesini herkesin önünde bir kez daha akladı. Tüm bu anlara şahit olan Rüya da Çiçek'in yaşadığını kendi gözleriyle gördü. Çiçek'in hala hayatta olduğunu herkes öğrenirken, bu durumun tüm dengeleri ne yönde değiştireceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal