Akrep Dizisi Final mi Yapıyor?

Star TV'den Akrep dizisi hayranlarını üzecek bir haber geldi. Ekranların yeni dizisi Akrep final mi yapıyor? Akrep final tarihi belli oldu mu?

25.01.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-09:27) Akrep Dizisi Final mi Yapıyor?

Güçlü kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Akrep dizisi final mi yapıyor sorusu ile gündeme geldi. Peki Star TV'nin yeni dizisi Akrep final mi yapıyor? Akrep final tarihi belli oldu mu?

AKREP DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI?

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Beril Pozam'ın yer aldığı Akrep dizisi hayranlarını üzdü. En son 7. bölümü yayınlanan Akrep dizisi reytinglerde istediği başarıyı elde edemedi.

Güçlü kadrosu ile sezona iddialı giren diziler arasında yer alan Akrep, yanlış gün seçimi nedeniyle reytinglerde istedi başarıyı elde edemedi. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo gibi iddialı yapımlara karşı ayakta duramayınca dizi için final kararı alındı.

Akrep dizisi 22 Ocak reyting sonuçlarında Totalde ilk 10’a giremezken, AB’de ise 7. Sırada yer aldı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde reytinglerinin yükseleceği düşünülüyordu, ancak beklenen olmadı ve yapımcılar ve Star TV yönetimi de bu kötü gidişata son vermek için final kararı aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal