Nebahat Çehre’nin Son Hali Hayranlarını Üzdü

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Nebahat Çehre’nin paylaştığı son fotoğraf hayranlarını derinden üzdü. Yılların eskitemediği güzel oyuncunun işte son hali…

25.04.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-11:22) Nebahat Çehre’nin Son Hali Hayranlarını Üzdü

Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Firdevs Yöreoğlu karakteriyle akıllara kazınan Nebahat Çehre, uzun süredir hiçbir projede yer almıyordu. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafı akıllara birçok soruyu beraberinde getirdi. Peki Nebahat Çehre oyunculuğunun haricinde şuan neler yapıyor?

NEBAHAT ÇEHRE'NİN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Görünümüyle yaşsız kadınlardan biri olan 77 yaşındaki Nebahat Çehre, Aşk-ı Memnu’daki ikonik karakterinden sonra pek fazla projede yer almamıştı. Güzel oyuncu ise bu sıralar oyunculuktan ziyade moda ile ilgileniyor. Çehre, bir giyim markası için hazırladığı sonbahar-kış koleksiyonunu sevenlerine sunuyor. Marka için tasarımını hazırlayan yetenekli oyuncu tanıtım için kamera karşısına geçti. Nihat Odabaşı’ya poz veren Nebahat Çehre, yaşıtlarına rağmen hala güzelliğinden söz ettirmeyi başarıyor. 

nebahat çehre makyajsız

NEBAHAT ÇEHRE OYUNCULUĞU BIRAKTI MI?

Nebahat Çehre ise makyajsız fotoğrafına gelen yorumların aksine, uykunun ne denli önemli olduğunu belirten ifadeler kullandı. Çehre, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde oldukça stresli günler geçirdik. Evde daha fazla vakit geçirdiğimiz bu günlerde kaliteli bir uykunun önemini de daha iyi kavramış olduk. Günde 7 saat deliksiz uyku benim için yeterli oluyor” demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal