Ahmet Kural'ın Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ekranların sevilen oyuncusu Ahmet Kural'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

29.08.2017-10:25 - (Son Güncelleme: 29.08.2017-13:56) Ahmet Kural'ın Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ekranların sevilen oyuncusu Ahmet Kural başrolünü yakın dostu Murat Cemcir ile paylaştığı ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin çekimlerini tamamladı. Hepimizin bildiği imajının dışına çıkan yakışıklı oyuncu Ahmet Kural'ın son hali gözlerden kaçmadı. Yeni saç modeli ve sakalsız görünümü ile 5 yaş genç gösteren sevilen oyuncu Kural'ın sevgilisi ünlü şarkıcı Sıla'danda Kural'ın yeni imajına beğeni geldi.



SILA KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimleri arasında yer alan sevilen oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Sıla, 1980 yılında Denizli'de dünyaya geldi. Aslen Denizli'li olan sevilen şarkıcı Sıla, müzik yaşamına korist ve solist olarak başladı. İlerleyen yıllarda yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri ile Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi önemli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşmasını sağlayan ünlü şarkıcı Sıla, ilerleyen yıllarda en çok dinlenilen şarkıcılar arasında yer almaktadır.

AHMET KURAL KİMDİR?

Herkes tarafından sevilen ve birçok takipçisi bulunan ünlü oyuncu Ahmet Kural, 1982 yılında Kütahya'da dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümü'nden mezun olan yakışıklı oyuncu Kural, dizilerde boy göstermeye başladıktan sonra ünlü olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal