Ahmet Kural'ın İlk Açıklamasını Yayınlayan Buket Aydın, Topa Tutuldu!

Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesi ile gündeme gelen ve hakkında dava açılan Ahmet Kural'a cevap hakkı tanıyan Buket Aydın, sosyal medyada topa tutulduğunu söyledi.

05.11.2018-13:57 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-13:48) Ahmet Kural'ın İlk Açıklamasını Yayınlayan Buket Aydın, Topa Tutuldu!

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın, 2. Sayfa programının konuğu oldu. Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'a söz hakkı tanımasının ardından sosyal medyada eleştirildiğini dile getirdi.

'BİZE VİDEO GÖNDERDİ YAYINLADIK'

Ahmet Kural'a söz hakkı tanıması konusunda açıklamalarda bulunan Aydın, 'Sıla ve Ahmet Kural olayı Türkiye'nin gündemini belirledi. Biz de Kanal D ekibi olarak Ahmet Kural'a ulaştık. O da biz bir video gönderdi bizde yayınladık. Bu habercilik başarısıdır bizim yerimize kimse olsa bunu yayınlardı.

'HEMCİNSLERİM TEPKİ GÖSTERDİ'

Sonra hemcinslerimden 'Neden bu videoyu neden yayınladınız?', 'Neden cevap hakkı tanıdınız?', 'Onu suçsuz mu göstermeye çalışıyorsunuz' gibi yorumlar aldım. Halbuki ne alakası var.' dedi.

'VİDEODAN SONRA SILA'YI ARADIM'

Buket Aydın, Ahmet Kural'ın videosundan sonra Sıla'yı aradığını belirterek 'Videodan sonra ben Sıla'yı aradım. Sıla, bana 'Neden bu haberi verdin?' diye bir şey söylemedi. Çok tatlı bir konuşma yaşadık. Ona 'çok geçmiş olsun' dedim. 'Bunu yargılayacak en son kişi benim, elimden ne gelirse yanındayım' dedim. O da bana teşekkür etti' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal