Ahmet Kural ve Sıla'nın Davası 22 Nisan'a Ertelendi

Ünlü şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa başvurmuş ve ikilinin davası bugün görüldü. İkilinin davası 22 Nisan'a ertelendi.

07.03.2019-14:02 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-14:10) Ahmet Kural ve Sıla'nın Davası 22 Nisan'a Ertelendi

Ünlü şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa başvurmuş ve ikilinin davası bugün görüldü. İkilinin davası 22 Nisan'a ertelendi.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan şiddet davası bugün görüldü. İki tarafı ve 3 tanığında dinlenmesinin ardından mahkeme kararını verdi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Sıla, Ahmet Kural ve tanıkların ifadelerinden ardından mahkeme duruşmanın 22 Nisan'a ertelenmesine karar verdi.

DURUŞMADA NELER YAŞANDI?

Ahmet Kural, hakim karşısında verdiği ifadede çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kural, '2017 Mayıs'ında güzel bir ilişkiye başladık. Ancak dünya görüşlerimizin, inançlarımızın farklılığı, arkadaşlarımı hor görmesi nedeniyle ayrılma kararı aldım. Sonrasında 'bir tokat attı' haberi uydurdu. Bir hafta sonra Okan Can Yantır ile olmaya başladı. 1,5 ay evden çıkmadım. Kimseyle görüşmek istemedim.' dedi.

SILA DA YAŞADIKLARINI ANLATTI

Sıla verdiği ifade de eski sevgilisi Ahmet Kural'la yaşadığı o gece hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sıla, Ahmet Kural'la eve döndükten sonra 'Okan Can Yantır'a dair sorular sordu. Alkolün etkisiyle olmalı. Sonra bana 'git evden defol' vs. dedi. Bir saat boyunca evden kurtulmaya çalıştım. Kötü bir kabus gibiydi. Kafamı ve böbreklerimi tekmeledi. Bana aileme küfürler etti. 'Çok sevdiğin baban kollarında ölsün' dedi. 'O… sen' dedi. Bir şekilde şoförümü aramayı başardım.' dedi.

MAHKEME ÇIKIŞI AHMET KURAL'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ahmet Kural, adliye çıkışı açıklamalarda bulundu. Kural, 'Kadınların tepkisi normal haklılar, bilimsel raporlar var tek tek çürüttüğümüz. Mahkeme uzadı. Davamın sonuna kadar arkasındayım. Haklılığımı ispatlayacağım. Türk adaletine güveniyorum.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal