Ahmet Kural Suçsuz mu Bulundu? Sıla Darp Edilmedi mi, Yalan mı Söylüyor?

Ünlü oyuncu Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğü iddiası ile mahkemeye başvuran Sıla'nın avukatı, ünlü şarkıcının aldığı darp raporunun aksine Adli Tıp raporunun parayla yazdırıldığını söyledi.

11.12.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-15:26) Ahmet Kural Suçsuz mu Bulundu? Sıla Darp Edilmedi mi, Yalan mı Söylüyor?

Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeye başvurmuş ve davalık olmuştu. Ahmet Kural ise Sıla'nın iddialarını reddetmiş ve aldığı darp raporuna da itiraz etmişti.

TIBBEN KABUL EDİLİMEZ

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları, Sıla'nın, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla özel hastaneden aldığı darp raporunun vücudundaki yaralanmaların oluş şeklini net tarif etmediğini belirterek, raporun tıbben kabul edilemeyeceğini ileri sürmüştü.

AVUKAT REZAN EPÖZDMEİR'DEN İTİRAZ GELDİ

Ünlü şarkıcının avukat Rezan Epözdemir, Adli Tıp raporuna itiraz etti. Epözdemir, 'Ahmet Kural vekili tarafından parası ödenmek suretiyle alınan bir bilimsel mütalaa sanki dosya girmiş resmi bir bilirkişi raporuymuş gibi haberleştiriliyor' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal