Ahmet Kural, Sıla Lehine İfade Veren Kadından Şikayetçi Oldu

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla'yı darp ettiği gerekçesiyle davalık olmuştu. Kural, o geceye dair Sıla lehine ifade veren kadından şikayetçi oldu.

02.02.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-16:16) Ahmet Kural, Sıla Lehine İfade Veren Kadından Şikayetçi Oldu

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla'yı darp ettiği gerekçesiyle davalık olmuştu. Kural, o geceye dair Sıla lehine ifade veren kadından şikayetçi oldu.

Ünlü şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural ,'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle adliyeye giderek şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural'a şikayet üzerine 3 ay uzaklaştırma kararı verilmişti.

O geceye dair yaşananlar hakkında Ayşe Arman'a konuşan Sıla, 'Evlilik ve çocuktan konuşurken nasıl oldu da bu duruma geldik anlamadım' ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Kural, Ayşe Arman'ın Sıla'nın yanında olduğunu açıkça belli etmesinin ardından röportaj teklifini sosyal medya hesabından yaptığı açılama ile reddetmişti.

AHMET KURAL, KOMŞU KADINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ahmet Kural, Sıla lehine ifade veren komşusu için hareket geçti. Kural, yan villada oturan kadının Sıla'nın darp edildiğini onaylaması üzerine evde incelemeler yapılmış ve mesafeden dolayı seslerin duyulmasının imkansız olduğu raporu verilmişti.

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Sıla'ya tanıklık yapan komşu H.Z.T hakkında şikayette bulunan Ahmet Kural, istediğini neticeye ulaşamadı. H. Z. T. hakkında yürütülen soruşturma takipsizlikle sonuçlandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal