Afili Aşk Konusu - Oyuncu İsimleri - Nerede Çekiliyor?

Komik bir aşk hikayesi ve sıcak bir aile konusunun işlendiği Afilli Aşk dizisi kadrosuyla dikkat çekiyor. Altan Erkekli, Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı daha ilk bölümden çok sevildi.

25.06.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-17:27)

Yaz aylarınında ailemizle keyifle izleyebileceğimiz bir yaz dizisi geldi. Afili Aşk adlı dizi ve konusu ve oyuncularıyla izleyicilerin beğenisini topladı ve toplamaya da devam ediyor.

AFİLİ AŞK KONUSU

Kerem, Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start - up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir. Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır.

Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikili için içinden çıkılamayacak bir hal alacaktır.

AFİLİ AŞK OYUNCU İSİMLERİ

Afili Aşk dizisinde başrolleri Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk ve Altan Erkekli paylaşıyor.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL (KEREM YİĞİTER)

Kerem 20’li yaşların sonundadır. Yakışıklı, zengin, zeki, çapkın bir genç adamdır. Hayatta neredeyse her şeye sahiptir, babasının güveni dışında… Kerem ailesinin imkanları sayesinde bugünü, yarını hiç düşünmek zorunda kalmamış hatta zamanla birilerini düşünmenin ne demek olduğunu bile unutmuştur. Ancak üzdüğü kızlardan birinin intihar girişiminde bulunmasıyla, büyük bir karar alır: Hayatını değişecektir. Ama hayatın ona oynadığı küçük oyundan habersizdir.

BURCU ÖZBERK (AYŞE ÖZKAYALI)

Ayşe 20’li yaşlarının başında, güzel, zarif, cıvıl cıvıl ve iyi biridir. Hatta iyiden öte melek gibi… Hiçbir zaman kendini merkeze koymaz. Kendisi için bir şey istemez. Ta ki o güne kadar. Ayşe ailesinden, sevdiği adamdan ve arkadaşından öyle büyük darbeleri üst üste yer ki, kurtuluşu için hayatında ilk kez kötü bir şey yapar. Ve hayatı tamamen değişir.

ALTAN ERKEKLİ (MUHSİN YİĞİTER)

Muhsin 50’li yaşlarındadır. Gözü kara, iyi yürekli, düzgün, dürüst, çalışkandır. Kerem’in babasıdır. Geçmişte Sultanhamam’da küçük bir dükkanla başladığı iş hayatına şimdilerde bir online satış yapan bir moda sitesinin sahibi olarak devam eder. Muhsin eski toprak diyeceğimiz türden biridir. Tek derdi ise oğlu Kerem ve onun çapkınlıklarıdır.

Diger rollerde Neşe Baykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Serkay Tütüncü, Benian Dönmez, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Güzide Arslan, Yılmaz Kunt, Banu İnan, Beril Pozam, Hira Su Yıldız, Umutcan Ütebay, Vural Ceylan ve Zeynep Tuğçe Bayat yer almaktadır.

AFİLİ AŞK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Şirket çekimleri Sarıyer'de yapılıyor. Mekan olarak ise, Teknokent seçildi. Muhsin Yiğiter ve ailesinin kaldığı villa, Kanlıca’da yer almaktadır. Bu mekanda daha önce pek dizi ve film çekilmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı tıklayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal