Adriana Lima Kadınları Motive Etti!

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulan ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından kadınları motive edici sözler paylaştı.

16.02.2018-07:36 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-11:29) Adriana Lima Kadınları Motive Etti!
Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulan ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından kadınları motive edici sözler paylaştı. Yüzüne efekt uygulanmış fotoğrafının altında 'Bir kadın kimdir?' sorusunun cevabını veren 36 yaşındaki model, 'Sessizliğinde aklından milyonlarca şey geçendir. Size baktığında, neden sevdiğini düşünendir. Yanınızda olacağını söylediğinde, tıpkı bir kaya gibi sağlam durandır. Onu incitmeyin ve hafife almayın!' notunu yazdı.

Ev hanımlarına değinmeyi de ihmal etmeyen ünlü model Adriana Lima, 'Günde 24 saat çalışırım. Ben bir anneyim. Eşim, kızım, gelinim, aşçıyım, öğretmenim, garsonum, dadıyım, hemşireyim... Tatilim yok ve hasta olmam' sözlerine yer verdi. Her kadının kendine özgü bir karakteri olduğunu da savunan manken, 'Varlığı fark edilmez ama yokluğu her şeyi tatsız bırakır. Bu cümleleri sevdiğiniz kadınlara gönderin. Onların gülümsemesini ve erkeklerin de kadınların değerlerini fark etmelerini sağlayın' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal