Adriana Lima Giydiği Kıyafetle Göz Doldurdu

Ocean's 8 filminin galasında Adriana Lima giydiği kıyafetle göz doldurdu. Lima'nın giydiği kıyafet 2012 yılında Angelina Jolie'nin giydiği kıyafeti akıllara getirdi.

06.06.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-14:28) Adriana Lima Giydiği Kıyafetle Göz Doldurdu

Ünlüler film galasında kırmızı halıya çıktı akıllara Angelina Jolie'nin 6 sene önceki Oscar'da giydiği kıyafet geldi. Kırmızı halıda şıklık yarışının olduğu galaya ise konukların derin yırtmaçlı kıyafetleri damga vurdu. Bu şık kıyafeti en iyi taşıyanlardan biri ise Adriana Lima oldu.

Yönetmenliğini Garry Ross'un yaptığı ve kadrosunda sinema yıldızlarından podyumun ünlülerine dek pekçok ünlünün olduğu Ocean's 8 filminin galası önceki gece New York'taki Alice Tully Salonu'nda gerçekleştirildi. Kırmızı halıda şıklık yarışının olduğu galaya ise konukların derin yırtmaçlı kıyafetleri damga vurdu. Bu şık kıyafeti en iyi taşıyanlardan biri ise Adriana Lima oldu.

'BACAKLAR ANGELINA' LAKABI TAKILMIŞTI

Galada Angelina Jolie yoktu ancak herkes ondan söz etti! Angelina Jolie, 2012 Oscar töreninde derin yırtmaçlı bir kıyafet giymiş ve kumaş kalın olduğu için yırtmacı vurgulamak için ilginç bir biçimde yürümüştü. O törenden sonra da birçok ünlünün kırmızı halıda tercih ettiği yırtmaçlı gece kıyafeti giyen ünlülere "Bacaklar Angelina" takma adı konmuştu.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ VAR

Ocean's 8 filminin kadrosunda Sandra Bullock, Griffin Dunne, Cate Blanchett, Elliot Gould, Anne Hathaway, Rihanna, Dakota Fanning, Hailey Baldwin, Adriana Lima dahil çok sayıda ünlü kelimenin tam manasıyla resmi geçit yapıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal