Adı Zehra Son Bölümü Olan 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'nin sevilen dizi Adı Zehra 9. bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi 9. bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi 9. son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizde...

23.04.2018-15:47 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-15:40) Adı Zehra Son Bölümü Olan 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'de yayın hayatına yni başlayan Adı Zehra 9. bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi 9. bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi 9. son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Başrollerinde Zeynep Çamcı ve Hatice Aslan gibi ünlü isimlerin yer aldığı  Adı Zehra dizisi 9. son bölümde neler yaşandı?

ADI ZEHRA 9. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 Adı Zehra dizisi 9. son bölümde; Zehra ve Genco eve döndüklerinde korkunç bir manzarayla karşılaşırlar. Nadir kanlar içinde yerde yatarken hemen hastaneye kaldırılır.

Babası çok korkan Genco diğer yandan Şule'nin neden böyle bir şeye kalkıştığını düşünür. Peki, Nadir kendine gelebilecek midir? Yaşanan olayla ilgili Şule insanlara ne anlatacaktır? 

Öte yandan Zehra, Mine'nin gerçek anne ve babasının kim olduğunu öğrenmek için Hayal ile bir plan yapar. Şule'nin yapacağı karşı bir atakla Zehra'nın planı alt üst olur. 

Leyla ve Ceren arasındaki savaş giderik kızışırken bu savaşı kim kazanacaktır?

Adı Zehra 10. yeni bölümü ile 28 Nisan Cumaretsi akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal