Adı: Zehra Son Bölümü Olan 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'de yayın hayatına yeni başlayan Adı Zehra dizisi 8. son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra 8. son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra son bölümde neler yaşandı? merak edilenler ve daha fazlası haberimizin detayında...

20.04.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-09:53) Adı: Zehra Son Bölümü Olan 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'de yayın serüvenine yeni başlayan ve kısa sürede belli bir izleyici kitlesine ulaşan Adı Zehra dizisi 8. son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra 8. son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra dizisi son bölümde neler yaşandı? Adı Zehra son bölümde neler yaşandı? merak edilenler ve daha fazlası haberimizin detayında...

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Adı Zehra dizisi 8. son bölümde neler yaşandı?

ADI ZEHRA 8. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adı Zehra dizisi 8. son bölümde; Zehra ve Hayal, Hande'nin başına gelernleri bulabilmek için birlikte hareket etmeye karar verirler. Hayal'in geçmişten hatırladığı küçük bir ayrıntı olayın çözülmesine yardımcı olacaktır.

Zehra ve Genco arasında olan yakınlaşma artarak devam etmektedir.

Diğer yandan Ceren, Serkan'ın kendsini Leyla ile aldattığını öğrenir ve onlardan intikam almak için bir plan yapar. Bu plan sonucunda Ceren amacına ulaşabilecek midir? Şule, Zehra'nın neyin peişnde olduğunu araştırıken öğreneceği sırrla korkunç gerçek ortaya çıkar. Öğrendiği sır sonucunda Şule ne yapacak?

Adı Zehra 9. yeni bölümü ile 21 Nisan Cumaretsi akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal