Acun Ilıcalı'nın O Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

'Survivor 2017' yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızları Melisa ile beraber Dominik Cumhuriyeti'ne geri döndü.

07.04.2017-11:34 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Acun Ilıcalı'nın O Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızları Melisa ile beraber Dominik Cumhuriyeti'ne geri döndü. Adada ailesiyle güneşin tadını çıkaran Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızları Melisa ile beraber adada motosiklet keyfi yaptı. 'Survivor 2017' çekimleri sebebiyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'ya, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa yalnız bırakmıyor.

Acun Ilıcalı adada motosikletin direksiyonuna geçti, sevgilisi Şeyma Şubaşı ise o anları saniye saniye kameraya çekti. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından o anların görüntülerini paylaştı.

ACUN ILICALI KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı kimdir? İşte Acun Ilıcalı hakkında tüm bilinmeyenler...

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, 1969 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Ilıcalı, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı ama üniversite hayatı mezun olmadan bitti. İlk televizyon hayatında muhabirlikle başlayan Acun Ilıcalı, Show TV'ye transefer oldu. 2005 yılında prodüksiyon şirketini kuran Acun Ilıcalı, birçok programın yapımcısı ve sunucusu oldu.

 
 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal