Acun Ilıcalı Öyle Bir Şey Yaptı ki: MasterChef’ten Elenen Emre Büber’in Hayatı Değişti

Televizyonun reyting rekoru kıran programlarından MasterChef’te, sevilen yarışmacı Emre Büber’in elenmesi büyük ses getirdi. Acun Ilıcalı, sevilen yarışmacı için öyle bir şey yaptı ki Emre Büber’in hayatı değişti.

18.08.2017-10:31 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-14:08) Acun Ilıcalı Öyle Bir Şey Yaptı ki: MasterChef’ten Elenen Emre Büber’in Hayatı Değişti

Televizyonun reyting rekoru kıran programlarından MasterChef’te, sevilen yarışmacı Emre Büber’in elenmesi büyük ses getirdi. Acun Ilıcalı, sevilen yarışmacı için öyle bir şey yaptı ki Emre Büber’in hayatı değişti.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran MasterChef yarışması hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu eleme potasından çıkamayarak elenen isim Emre Büber olmuştu. Jüri üyelerini bile şaşırtan ele gecesinden sonra, MasterChef 2021’in sevilen yarışmacısı Emre’nin hasta olduğu ve bilerek elendiği iddia edilmişti. Sosyal medyada büyük ses getiren Emre’nin elenmesinin ardından Acun Ilıcalı öyle bir şey yaptı ki, taktiri topladı. 

ACUN ILICALI MASTERCHEF EMRE’NİN HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Yaklaşık dört sezondur yayında olan ve her yayınlandığı sezon reyting rekorları kıran MasterChef 2021’nin 11. Haftada elenen ismi, yarışmanın favorilerinden görülen Emre Büber oldu. Emre’nin elenmesi başta jüri üyeleri olmak üzere herkesi şoka uğratırken, sosyal medyada da gündem oldu. Emre Büber’i oldukça beğenen ve başarılı bulan Acun Ilıcalı ise yine yaptı yapacağını. 

MasteChef Emre Büber'in hastalığı ne?

EMRE BÜBER HEM ÇALIŞACAK HEM DE TEDAVİ OLACAK

Hastalığı yüzünden MasterChef 2021 yarışmasından bilerek elendiği konuşulan ve tedavisi için Avusturya’ya gideceği söylenen Emre Büber, Acun Ilıcalı’nın teklifinden sonra tüm hayatını değiştirdi. Ilıcalı, Emre’nin Türkiye’de kalıp hem tedavisini olmasını hem de çalışmasını desteklediğini belirterek, başarılı yarışmacıya Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde cömert bir iş teklifinde bulundu.

MASTERCHEF EMRE’NİN HASTALIĞI NE?

MasterChef Türkiye’nin bu sene en sevilen yarışmacılarından biri olan Emre Büber, geçen hafta elenerek herkesi üzmüştü. Emre’nin yarışmadan elenmesinin ardından hasta olduğu ve bu yüzden yarışmadan ayrıldığı iddia edilmesi üzerine, birçok kişi Emre Büber’in hastalığını merak etmeye başladı. Sevilen yarışmacı Emre’nin pankinson hastası olduğu öğrenildi. Ünlü fenomen Ata Benli'den bu elenmeyle ilgili herkesi kahreden bir iddia geldi. Ata Benli'nin söylediğine göre Emre Büber'e 'parkinson' teşhisi konulmuştu. TV8’nin sahibi başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ise başarılıyarışmacının gitmesine izin vermeyerek tedavisini Türkiye’de olması ve bir yandan da sevdiği mesleği yapabilmesi için iş teklifinde bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal