Acun Ilıcalı'dan Eşi Şeyma Subaşı'na Büyük Jest!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı, önceki gün Bebek'te kiraladıkları mekanı gezerken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

29.03.2018-08:06 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-13:47) Acun Ilıcalı'dan Eşi Şeyma Subaşı'na Büyük Jest!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı, önceki gün Bebek'te kiraladıkları mekanı gezerken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Biz kız çocuğu annesi Şeyma Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı'yla Bebek'te kiraladığı mekanı kontrole çıktı. Dekorasyon ve tasarım için çalışmalar yaptıklarını belirten sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sağlıklı yiyecekler hazırlayıp, satacaklarını söyledi. Hazırlıkların tam gaz sürdüğünü ve her şeyin güzel gittiğini belirten Ilıcalı çifti, ''Mekanımızı, yaklaşık 2.5 ay sonra hizmete açmış olacağız'' açıklamasını yaptı.

Yeni işinden dolayı bir hayli mutlu olduğu görülen Şeyma Ilıcalı, ''İnsanlara sağlıklı ve iyi ürünler yapmak istiyorum. Güzel ve tatlı bir yer açacağız'' ifadelerini kullandı. Habercilerin ''Siz de yemek yapacak mısınız?'' sorusuna bir kız çocuğu annesi Şeyma Subaşı, ''Hayır, ben yapmayacağım ama annemin yemekleri çok güzeldir, o yapabilir'' karşılığını verdi.

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın 60 bin TL kirası olan mekana, bir yıllık peşin ödeme yapıp eşi Şeyma Subaşı'na büyük bir jest yaptığı öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal