Acun Ilıcalı, Yeni Dizi Projesi İçin Cansu Dere İle Anlaştı

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Fatih Aksoy'un yönetmenliğini üstleneceği yeni dizi projesinin kadın başrol oyuncusu olarak Cansu Dere ile anlaştı. Ilıcalı, o anları sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

16.04.2019-12:12 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-12:08)

Survivor çekimleri ile vaktinin çoğunu Dominik'te geçiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dizi yelpazesini genişletmek için ilk adımı attı.

TV8'in sahibi başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, kanalında yayınlanacak olan yeni bir dizi projesi olduğu müjdesini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

CANSU DERE, ACUN ILICALI İLE ANLAŞTI

Yeni sezonda Fatih Aksoy'un yönetmen koltuğunda oturacağı yeni dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Acun Ilıcalı, yeni, dizi projesi için Cansu Dere ile anlaştı.

Acun Ilıcalı, paylaştığı videoda 'Şu anda muhteşem üçlü buluştuk. Hayırlı olsun. Cansu Dere, Fatih Aksoy'un yapımcılığında çok güzel bir diziyle TV8 ekranlarında olacak. Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Fatih abi sana da teşekkürler.' dedi.

Yeni dizinin yönetmeni Fatih Aksoy'da videoda 'Önümüzdeki ekim ayında çok güzel bir diziyle karşınızda olacağız' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal