Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan'da Türk Takımına Sürpriz Bir İsmin Katılacağını Açıkladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasında Türk takımına yeni birinin daha katılacağını açıkladı. Survivor eski yarışmacılarından Sabriye Şengül, Türk takımına dahil oldu.

20.02.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-15:06) Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan'da Türk Takımına Sürpriz Bir İsmin Katılacağını Açıkladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasında Türk takımına yeni birinin daha katılacağını açıkladı. Survivor eski yarışmacılarından Sabriye Şengül, Türk takımına dahil oldu.

TV8'in en çok sevilen yarışma programı olan Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan formatıyla çok sevildi. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan'a yeni isimler katılmaya devam ediyor. Yunan takımına geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasında çok ses getiren Katerina Dalaka'nın dahil alçağı öğrenildi.

Ilıcalı, geçtiğimi gün yayınlanan Survivor'ın 12. bölümünde ödül oyunun ardından açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Türk takımına yeni birinin katılacağını duyurdu.

'YUNAN TAKIMINA ÖNEMLİ BİR TAKVİYE GELİYOR'

Türk takımına yeni birinin geleceğini müjdesini veren Ilıcalı, 'Zorlu bir sezondayız. Yunan takımına önemli bir takviye geliyor. Dalaka gelecek, önümüzdeki günlerde. Dünya çapında bir yarışmacı geliyor. Bizim takımımıza da sürpriz bir isim gelecek' açıklamasında bulundu.

SABRİYE ŞENGÜL SURVİVOR 2019'DA

Survivor'ın eski yarışmacılarından olan Sabriye Şengül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden Survivor yarışmasına katılacağını duyurdu.

İşte o paylaşım;

SURVİVOR RESMİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM GELDİ

Survivor Türkiye'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 'Survivor 2017'de adaya giden, performansı ve takım içindeki davranışları ile en dikkat çeken isimlerden biri olan Sabriye Şengül yeniden Survivor'da. Kickboks'ta aldığı madalyalarla dikkat çeken Sabriye Şengül Survivor Türkiye-Yunanistan'a dahil oldu.' ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal