Acun Ilıcalı’dan Duygulandıran Paylaşım: Kızları İçin Öyle Bir Kutlama Yaptı ki

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, başarılı işleri kadar özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. 4 kız çocuğu olan Ilıcalı, son yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

31.07.2019-17:01 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-10:30)

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, başarılı işleri kadar özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. 4 kız çocuğu olan Ilıcalı, son yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

Yaptığı işler kadar Şeyma Subaşı ile olan ilişkisiyle magazinden düşmeyen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Şeyma Subaşı ile olan kızları Melisa Ilıcalı’nın doğum gününü kutladı. Bütün çocuklarıyla bir araya gelerek Melisa’nın doğum günün kutlayana Ilıcalı ailesi, Acun’un en büyük kızı olan ve geçtiğim yıllarda evlenip çocuğunu kucağına alan Banu Ilıca’nın bebeği Begüm’ün, de ilk kez yüzünün göründüğü fotoğrafı paylaştı.

ACUN’DAN MELİSA’YA DUYGU DOLU MESAJ

Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden dünyaya gelen Melisa Ilıcalı’nın doğum gününü kardeşleriyle beraber kutlayan Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın fotoğrafını paylaşarak ‘"Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al" notunu yazdı.

Melisa Ilıcalı

ACUN ILICALI TORUNUN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

En küçük kızı Melisa’nın doğum gününde bir araya gelen Ilıcalı ailesi, geçtiğimiz yıllarda evlenen ve kısa bir süre önce anne olan Banu Ilıcalı’nın kızı Begüm’ün fotoğrafını paylaştı. Takipçileri tarafından oldukça merak edilen Banu Ilıcalı’nın kızı, bugüne kadar sosyal medyadan uzak tutuluyordu. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Ilıcalı ailesi, çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımda yüzü ilk defa görülen Begüm Ilıcalı büyük ilgi gördü.

Begüm Ilıcalı

İŞTE ILICALI AİLESİNİN EN KÜÇÜK ÜYESİ BEGÜM BEBEK

Başarılı televizyoncu Acun’un en büyük kızı olan Banu Ilıcalı, Instagram hesabından kız kardeşi Yasemin ve kızı Begüm'le fotoğrafını yayınladı. Böylece Banu Ilıcalı, bebeğinin yüzünü ilk kez paylaştı. İlk kez yüzü görünen Banu Ilıcalı'nın sekiz aylık kızı Begüm'ün, 51 yaşındaki dedesi Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği dikkat çekti.

KIZININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Her fırsatta çocuklarına ne kadar düşkün olduğunu gösteren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı'nın doğum gününü kutlamıştı. Kızıyla fotoğrafını yayınlayan TV8'in patronu, "Benim ilk göz ağrım, canım kızım, iyi ki doğmuşsun iyi ki benim kızım olmuşsun. Allah herkese senin gibi bir evlat nasip etsin. Nice mutlu seneleri beraber geçirelim" notunu yazmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal