Acun Ilıcalı Eser West Hakkında Öyle Bir Yorumda Bulundu ki!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kendi isteğiyle 'Survivor 2017' yarışmasından elenen Eser West hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

22.06.2017-12:16 - (Son Güncelleme: 22.06.2017-17:18) Acun Ilıcalı Eser West Hakkında Öyle Bir Yorumda Bulundu ki!
Eylül ayında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanan ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, açlığa dayanamadığı gerekçesiyle reyting rekorları kıran 'Survivor 2017' yarışmasına kendi isteğiyle veda eden gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Eser West hakkında çarpıcı yorumlar yaptı. Yakışıklı yarışmacı Eser West, Kuzey Kıbrıs'ta yapılan 'Survivor 2017' yarı finaline katıldı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından kendi isteğiyle elenen Eser West'e  karşı kırgınlığı olmadığını ifade ederken, ince bir sitemde de bulundu.

''SURVİVOR'UN ZOR ŞARTLARINA DAYANAMADI''

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Kuzey Kıbrıs'ta yapılan 'Survivor 2017' yarı finalinde, "Eser, Survivor'ın zor şartlarına dayanamadı. Bu, dünyanın en zor yarışması. Herkes açlığa dayanmak zorunda değil. Mental olarak, fiziksel olarak bu işin altından kalkamayan bir yarışmacımıza zorla 'adada kal' deme lüksüne sahip değiliz. 'Dayanamıyorum' diyen yarışmacı, Survivor'da devam edemiyor. Gerçekten bir kırgınmlığım yok ama hayal kırıklığım var. Çünkü davet ettiğimizde senden çok şey bekliyorduk, olmadı. Sen de dayanamadın, bir şey diyemiyorum. Birleşme partisini görebilseydin rahat edecektin, ama göremedin" açıklamasını yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal