Acun Ilıcalı, Enes Batur'u Survivor'a Davet Etti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Youtube fenomeni Enes Batur'u Survivor'da görmek istediğini söyledi. Batur ise bu teklife, "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" diye cevap verdi.

03.06.2019-14:30 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-14:26)

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, geride bıraktığımız günlerde yeni filmi vizyona giren sosyal medya fenomeni Enes Batur ile bir araya geldi. Batur ile video çeken Ilıcalı, severek seyredilen Survivor hakkında bir sürprizinden söz ederek bir fenomeni yarışmaya dahil etmek istediğini açıkladı.

SURVIVOR'DA FENOMEN SÜRPRİZİ

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'la beraber 'Gerçek Kahraman' filmini değerlendiren Acun Ilıcalı, "Şu parkurda seni görmek istiyorum" diyerek Enes Batur'u önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediğini şu sözlerle duyurdu; "Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayın. Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için zaman da var."

"BİR DAHA Kİ SEZONA İNŞALLAH"

Acun Ilıcalı'nın övgüleri ve daveti ardından konuşan Batur ise "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal